Orice contact sexual neprotejat fara ejaculare are un risc de sarcina intre 5 si 30%, in functie de cat de fertila e partenera in acea zi. Dupa prima ejaculare, daca nu ai urinat, cu certitudine a ramas sperma in uretra, asa ca riscul vostru e mai mare.
Hmmm, anal apoi normal apoi oral...macar v-ati spalat intre partide? Da, o poti lasa insarcinata!
Uhh puteai sa te exprimi si altfel! deja m-ai facut sa-mi imaginez si nu-mi prea place! fa-o cu prezertvativ si scapi de probleme! off oamenii astia cand se vor mai schimba!
In primul rand, limbajul din intrebarea ta lasa de dorit. Sa stii ca nu prea ne interesa fiecare detaliu din experienta ta sexuala. Pentru a fi sigur de faptul ca nu va deveni insarcinata, incercati sa va protejati. Pentru ca daca nu, oricand exista sanse sa ramana.
nu am citit tot articolul ca devenea penibil! frate revino-ti! ai ceva de intrebat sau nu! ce faci ne povestesti amintiri din copilarie!
Sambata a facut si un test de sarcina de la sure check, a trecut 8 zile... de la " contact" si a iesit o liniuta, sa cred ca nu s-a intamplat nimic?
Pixxie_9304 întreabă: