Salut Cristy! Sunt Bogdan! Am 16 ani si pot sa spun ca sunt aproape cam 75-80% perfect in relatiile cu fetele! Ca sa incepi sa faci primul pas trebuie sa ii zici(mai ales ca tu vorbesti mult cu ea prin mesaje)sau sa ii arati ca o apreciezi!
Trebuie sa ii spui ca de la o vreme ai cam inceput sa iti placa felul ei de a fi si ca ai inceput putin cate putin sa o apropii cat mai mult de inima ta! si este pe cale de a intra in inima ta! si de aici poti sa ii spui! daca si ea iti rasp pozitiv poti sa ii spui ca ti-ar placea foarte mult sa ai o relatie cu ea! si multe altele...as putea sa iti zic mult mai multe dar... e mai frumos cand cuvintele ies din inima ta! O sa vezi ca daca repecti cat de cat sfaturile date o sa fie bine! Multa bafta
Cred ca cel mai bine ii ceri un id-de mess acolo ai destul timp sa vorbesti cu ea, la telefon cred ca ai avea o mica problema dupa cum spui tu iar ca sfat lasa fata sa termine ce a inceput (asta nu inseamna ca nu poti sa o "ajuti" sa termine).
Pai ati putea sa iesiti in timpul liber, sau stii km e, ca sa obtii ce vrei trebuie sa faci sacrificii, amandoi trebuie sa faceti sacrificii si daca v iubiti sigur va veti intalni pentru ca nu o sa puteti sta pre mult timp departe.SUCCES
Sal.Pai vorbeste cu ea.normal.O suni si o intrbi"buna cf?"si daca te intreaba care e motivul pentru care ai sunat'o ii poti spune. ca ai sunat'opentruavedea ce mai face/sa'i auzi vocea.Incearca sa vbesticat sepoarte de normal.Intreab'o cum a fost ziua ei. Spune-i o gluma[dar nu aiurea. poate gasesti vreo legatura cu vreo intamplare petrecuta in acea zi.]Puteti vorbidespre... ce va palce, sa va contraziceti putin intr'un mod...hai sa zic "dulce" adica nu sa va certati. Poti sa o alinti[dar ai grija sa nu exagerezi. observa prima data daca ii place].succes. poarta-te natural fi tu insuti. o sa aprecieze.
Cred ca ar trebui sa iti zici ce simti, si cu siguranta ea iti va intelege timiditatea.foarte important dupa ce iti marturisesti sentimentele sarut-o(un sarut senzual dar scurt) sunt fata, deci cu siguranta va fi ok daca faci cum team sfatuit eu
Pai de exemplu i-ai putea spune asa: Ce faci? Ma gandesc la tine...As vrea sa iti aud vocea...Se poate? .si daca zice ca se poate, o suni si vorbiti despre orice.
Buna, problema ta nu e ceva greu de rezolvat cu toate ca e cam greu sa va intalniti. Problema de a te exprima prin telefon se poate rezolva. Cand ii trimiti un sms poti incepe cu: buna cf, cum o mai duci, cu prietenul tau cum iti mai merge, incearca sa vezi care e situatia intre ei la momentul actual, cand vb prin mesaje incearca va vb ca si cum ar fi fata in fata e destul sa incepi si dupa vezi ca iti vin ideile singure. In seara asta de exemplu poti incepe o convorbire de ceva ce stii ca ei ii place sau ceva ce a facut ea in cursul zilei sau chiar tu. e destul sa ii dai un sms si sa o intrebi cf si totu va continua fara sa iti dai seama, nu te gandi prea mult la ce sa scrii.
Oseara placuta
Din punctul meu de vedere in sms-ul din seara asta i-ai putea scrie " Nu te-am mai vazut de mult, imi este dor de tine ". este destul de indraznet dar ziceai ca vrei sa treci la "pasul urmator" nu?
Maine o poti suna sa o intrebi :
- Ce face?
- ce mai e nou in viata ei?
- cu mai merge relatia ei?( incearca sa gasesti aces gen de intrebari capcana sa vezi ce zice)
- cum mai merge cu scoala
- daca vrea sa va vedeti
- povesteste amintiri
- ce ai facut in ziua precedenta
etc.
Si zici ca ai programul incarcat, dar in weekend? ce zici?
Invit-o si tu undeva, incearca sa o "tragi de limba" sa afli daca ar fi dispusa sa il lase pe iubitul ei pentru tine.
De aici va fi simplu. acorda-i mai multa atentie gen.: sms uri de "neata" si "noapte buna", aluzii, etc.
Succes
anonim_4396 întreabă: