Dude, e clar că e ceva acolo. Adică pe lângă faptul că vă înțelegeți bine, cred că te și place, într-un fel. Doar că, ea nu vrea o relație stabilă, le preferă pe cele pasagere.
Nu mai gândi sacadat, dacă o să insiști în continuare o s-o pierzi. Încearcă să-ți vezi de treaba ta, fă-ți relațiile tale, dar păstrează legătura cu ea, totuși, nu atât de des.
Cum am zis, te place într-un fel, dar nu există "scânteia aia" care să o facă să te vrea. Asta se poate întâmpla în 2 moduri: Continui ca până acum, iar teoretic, dacă totul merge bine cu tine și prost cu ceilalți, ar trebui să realizeze că tu ești tipul de care are nevoie. Dar asta ar putea să dureze ceva timp. Adică, din nou, ți-a spus clar că nu vrea relații serioase.
Celălalt mod și cel mai indicat e să fiți doar prieteni... buni, momentan. Știu că ai sentimente pentru ea, dar nu știu, ascunde-le, dă-le foc, pune-le la păstrare, fă ce vrei, doar concentrează-te pe viața ta și scoate-o din centrul universului tău
Momentan, nu ești o provocare pentru ea și nu-i stârnești interesul atât de mult. În plus, se pare că e în perioada când are chef de plimbări cu bemveu'.
Nu mai știu e detalii să-ți dau. Ideea e că dacă te vede mereu nu-ți mai rămâne nimic nou de oferit și oricum, deja știe că o placi, rămâne doar la latitudinea ei când își face timp pentru tine.
Totusi, mai poți încerca ceva. Evită toate discuțiile despre foștii și potențialii ei prieteni. Nu e treaba ta, are prietene pentru asta. Dacă continui să-i dai sfaturi, n-o să treci niciodată bariera aia. În plus, încearcă să fii mai îndrăzneț, încearcă să ieși cu ea, de mai multe ori, comportă-te ciudat; într-o zi dă-i atenție doar ei, fă-i mici complimente, iar în altă zi încearcă să fii complet dezinteresat, ignor-o puțin, uită-te după alte fete, etc.
Citește bine și alege ceva. Eu aș încerca să mă distanțez puțin de ea, astfel încât atunci când revin, să o dau pe spate și la propriu și la figurat
Dar s-ar putea să se mărite pe atunci, ca așa e moda Viața e grea și oricum, nu riști, nu câștigi. Spor.
Nu prea poti fratelo, ala de 22 ti-a dat lectii, era in limba dupa el si cat pe ce sa sara cu el in pat si bag mana in foc ca are o alta atitudine fata de tine, tu esti baiatul bun, cu bun simt, genul asta de baieti mereu vor fi in friendzone, cel mai bine arata-i ca NU esti catelusul ei si gasesteti o gagica, va turba ca o catea, esti prea tanar sa te implici sufleteste, rezumate doar la SEX
linarkfts întreabă: