Eh pai depinde sh d fata. unora le plac bad boys ca sa zic asa.dar un bad boy nu inseamna sa fie neaparat nerespectuos fata d o fata.insa da,daca esti tot timpu accesibil si accepti s ajuti prea des,da,te iau d fraier, adica profita.e bine totusi s fii ambele dar tine minte, trebuie s stii cand s fii rau dar si cand s fii bun.si fara injuraturi
In niciun caz nu trebuie sa vorbesti urat fetelor Poate aceasta fata nu te apreciaza...insa fetelor le plac cuvintele frumoase si sincere!
Pai poate cred ca le iei la misto si vorbesti cu ele frumos doar sa obtii ceva...
cu unele poti vorbi frumos sa te placa, iar cu altele poti sa fii mai indiferent sa te placa. Ramane la alegerea ta sa vezi cu care te comporti mai frumos si cu care mai indiferent, in functie de caracterul fetei!
Frate.asa sunt femeile.cand te porti frumos cu ele te ia de prost...cand te porti urat cu ele.nu le convine.nici nu mai stii cum sa o dai. unora le place sa te porti frumos cu ele si altora sa te porti urat cu ele...eu fac in felu urmator.stau,analizez fata cum se comporta. daca e de aia care rade ca proasta din orice,tare,tipa, urla, zbiara ca vaca sau vorbeste vulgar pentru o fata.nu am ce discuta cu ea. daca e o fata mai linistita, vorbeste frumos cu cei din jur, te lasa sa o iei in brate si nu accepta ca cineva sa ii vb urat.cu ea stau de vb.si stiu sigur ca acea fata nu o sa ma ia niciodata de fraier ca ma port frumos cu ea pentru ca vede ca nici eu nu o iau de fraiera ca se poarta frumos,sau ca e mai linistia, sau rade mai discret, nu vb urat sau sa tipe.asta e fata ok.nu stiu daca te-am ajutat cu ceva.sau daca ai inteles ceva.eu iti urez bafta.
Ea e fraiera ca nu stie sa te aprecieze. Poate nu isi da seama ca esti un baiat bun, poate crede ca doar vrei sa profiti de ea.Las-o in pace o perioada, daca nu iti simte lipsa mai bine nu iti mai pierde timpul cu ea.
În acest caz tu dai dovadă de educație și stimă iar domnișoara de prostie.și cel mai rău este că își dau seama prea tîrziu de faptul cum s-au comportat, multe domnișoare iubesc să-și arate prostia crezînd că astfel te face să-i atragi atenția mai tare..aici sînt mai multe versiuni.
ManailaAndrei10 întreabă:
Mutubal întreabă: