| ionutzking a întrebat:

Salut.Sunt nou pe aici si vreau si eu sa va intreb ceva.Am 16 ani iubita mea 18 si vreau sa ma culc cu ea in afara de pericolele de sarcina mai sunt si altele? Ma refer ca e prima data la amandoi si suntem incepatori.As dori sa ma sfatuiti cu orice care imi poate face un act sexual sigur. multumesc

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1este prezevativul 2trebuie so introduci foarte incet 3 sa ai foarte multa rabdare si 4 sa nu te afirmi fata de prieteni tai sau prieteni ei dupa ce ati facut-o foarte important te asigur

4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

In primul rand trebuie sa va faceti amandoi un set complet de analize: sifilis, hepatite, HIV. Chiar daca sunteti virgini, ati fi putut lua bolile astea din alta parte: instrumentar medical si stomatologic, manichiura, etc.
Apoi trebuie sa mergeti impreuna sa discutati cu un medic de planning familial pentru a va alege metoda contraceptiva.
Dupa primul contact sexual, in urmatoarea saptamana, partenera ta trebuie sa mearga la ginecolog pentru consult de rutina si test Papanicolau, gest pe care va trebui sa-l repete in fiecare an de-acum inainte.

| sym0nyck a răspuns:

Parerea mea e ca Durex ( ma rog, prezervativul in general) e cel mai sigurbatting eyelashes ca si protectie atat pentru sarcina cat si pentru BTS ( boli cu transmitere sexualawinking )
restul cred ca depinde de voi...winking
bafta si iubiti-va mult!

| ionutzking explică:

Mersi mult pentru ajutor. Analizele le-am facut amandoi si suntem sanatosi tun.Nu prea as vrea sa folosesc prezervative, cu AC-uri nu se poate? Nu mai ca nu stiu cand trebuie sa le ia si nimic de AC-uri.

| purelove a răspuns:

Alte pericole in afara de sarcina ar mai fi BTS (bolile cu transmitere sexuala)... cel mai indicat e sa folositi prezervativul si s-aveti rabdare unul cu celalalt si sa comunicati... Succes! Aveti grija de voi!