In primul rand trebuie sa va faceti amandoi un set complet de analize: sifilis, hepatite, HIV. Chiar daca sunteti virgini, ati fi putut lua bolile astea din alta parte: instrumentar medical si stomatologic, manichiura, etc.
Apoi trebuie sa mergeti impreuna sa discutati cu un medic de planning familial pentru a va alege metoda contraceptiva.
Dupa primul contact sexual, in urmatoarea saptamana, partenera ta trebuie sa mearga la ginecolog pentru consult de rutina si test Papanicolau, gest pe care va trebui sa-l repete in fiecare an de-acum inainte.
Parerea mea e ca Durex ( ma rog, prezervativul in general) e cel mai sigur ca si protectie atat pentru sarcina cat si pentru BTS ( boli cu transmitere sexuala )
restul cred ca depinde de voi...
bafta si iubiti-va mult!
Mersi mult pentru ajutor. Analizele le-am facut amandoi si suntem sanatosi tun.Nu prea as vrea sa folosesc prezervative, cu AC-uri nu se poate? Nu mai ca nu stiu cand trebuie sa le ia si nimic de AC-uri.
Alte pericole in afara de sarcina ar mai fi BTS (bolile cu transmitere sexuala)... cel mai indicat e sa folositi prezervativul si s-aveti rabdare unul cu celalalt si sa comunicati... Succes! Aveti grija de voi!