| NameAnonim a întrebat:

Salut sunt nou pe TPU, deci nu ma luati tare.Este vorba de o fata.Aceasta fata am cunoscut-o in prima zi de liceu pe 17 septembrie, am intrebat-o ieri daca merge la un suc sa ne cunoastem mai bine dar a zis ca are putina treaba si ca imi va lasa msg pe messenger,buzz, sau ca ma va suna, m-am plictisit si am iesit pe afara cu niste amici,am asteptat sa ma sune dar se pare ca nu a sunat din pacate, astazi la scoala m-am jucat cu ea putin, dadeam cu hartii adica toata clasa dadea.Acum o jumatate de ora am intrebat-o daca iese sa ne plimbam pe afara, iar ea a zis,, nu stiu " ca nu prea are chef si ca ei ii placea sa iasa cu fosti iei amici, acum locuieste in alta parte,adica unde locuiesc eu, dupa ce i-am spus ca este alegerea ei daca vrea sa iasa ca nu o oblig, a pus statusul,, Al Meu :X " ieri a dat de inteles ca ii sunt pe plac, m-a facut dragut :d.
Ce spuneti sa ii spun si maine daca vrea sa iasa? M-am cam plictisit sa o tot,, streze" cu iesitul in oras
Voi ce imi ziceti sa fac?
PS: Astazi a dat o de inteles o colega ca m-ar place

Răspuns Câştigător
| r3ally a răspuns:

Daca o fata iti face un compliment nu inseamna ca se da la tine. Pur si simplu incearca sa fie draguta happy Nu te lua dupa alti colegi, daca ei ii place de tine cred ca poate sa iti spuna, nu? Sau cel putin sa accepte sa mearga cu tine sa va plimbati nu sa caute scuze. Tu crezi ca in 3 zile poti sa o "cuceresti"? Nu te cunoaste deloc si esti destul de insistent. Vorbeste cu ea mai intai, poarta o conversatie normala sa inceapa si ea sa stie cate ceva despre tine. Daca tot insisti in fiecare zi s-ar putea sa te refuze destul de urat sau sa nu te mai bage in seama. Glumeste cu ea, incearca sa o faci sa zambeasca. Arata-i ce fel de persoana esti si mai tarziu iti vei da seama singur daca ii place de tine sau nu. Succes happy

3 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Insista sa vada ca te intereseaza

| NameAnonim explică (pentru mona):

M-am cam saturat sa tot insist, daca o intreb,, ce face '' imi raspunde bine, tot timpul trebui sa ii pun eu intrebari, ea nici macar nu intreaba oh go on

| Phoenix231 a răspuns:

Pai daca o tot intrebi ce face sau mereu vestitul BUNA Sau hai afara nu crezi ca este putin ca neinsemnat? adica putin...
Deschide un subiect de vorba cu ea sa aveti ceva de vorbit...
Si nu mai arunca impreuna cu toti fraieri cu hartie in ea cred ca asta a facut-o sa se simta cam prost.