Foarte frumo0oasa povestea ta si cu un final atit de fericit. Dar totusi nu`nteleg,baiatul te place foarte mult,te-a si sarutat iar tie ti`e rusine sa mergi cu el? nu e nevoie, amintesteti,doar a fost sarutul cu baiatul pe care`l placi~e o amintere frumoasa,nu trebuie sa-ti fie rusine mergi sigura ca totul e okay si fii ca de obicei,doar ca poti sa-i arati ca si tie iti place de el ~dar asa~mai moale,prin zimbete, prin priviri deci fii tu ~cea de care baiatu` s`a indragostit. Bafta! :* Bye` si sper poate sa fiti impreuna, mai ales ca e reciproc :*
Deci...SUPER DRAGUTA POVESTEA! Haide baga putin curaj! Cate fete nu ar vrea sa fie in locul tau.
Du-te! Asa e dragostea, iti da emotii si fluturasi in stomac, asta inseamna ca esti indragostita, iar daca el te-a sarutat...inseamna ca sunteti pe calea cea buna!
Du-te, te place foarte mult. a fost primul tau sarut si d ceea simti asta. si eu cand m-am sarutat prima data, vreo 2 zile dupa simteam incontinuu fluturasi in stomac du-te, si ai mai multa incredere in tine nu trebuie sa-ti fie teama. din moment ce t-a sarutat ai confirmarea k te place f mult. asa ca succes
Eu zic ca daca iti place de baiat.sa nu te intimiedzi. mai ales ca si lui ii place de tine. Sper sa fie totul bine si sa fiti impreuna, esti simpatica!:*:*
Trebuie sa-i spui ca esti de acord si sa te comportii ca de obicei cu el asa va fi mai bine cred
AlexiaIordache întreabă: