| roxy_5007 a întrebat:

Salut sunt o fata de 19 ani si acu 7 zile am facut sex protejat cu prietenul iar acum am niste dureri abdominale puternice, am facut test de sarcina si mi-a ieisit negativ ce poate sa fie?

Răspuns Câştigător
| cris82ro a răspuns:

Crampetongue Gandeste-te ce ai mancat...sau trebuie` sa-ti vina beleaualaughing Stai linistita, daca te-ai protejat si testul a iesit negativ nu iti face probleme.

7 răspunsuri:
kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Daca v-ati protejat si nu a alunecat prezervativul si nu s-a rupt nu ai cum sa fii insarcinata. Si oricum testul de sarcina se face dupa 21 de zile de la contactul sexual neprotejat. Oricum cel mai probabil e ceea ce a zis cris82ro. Multa sanatate!

| MissCamelia a răspuns:

Depinde ce ai mancat, sa nu fi facut vreo anexita, oricum cam greu dupa 7 zile sa ai semne de sarcina.mergi la un ginecolog, dar insarcinata nu ai cum sa fii

| roxy_5007 explică:

Pai am mancat o pizza la pizzerie poate era stricata

| adelutzza a răspuns:

Buna roxy, daca ai facut protejat poti sta linistita k nu ai cum sa fii insarcinata.

| hgfdhgfgh a răspuns:

Mergi la un control, poate sa fie o racire sau... o infectie. daca vrei sa vb mai multe te astept pe messenger am id-ul aalleexxxalexxx. pup

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate ca trebuie sa vina "zilele alea speciale"laughing...si eu am dureri abdominale inainte sa imi vina menstruatia...nu cred ca poate fi altceva.happy

| an3 a răspuns:

Testul de sarcina se face dupa min 14 zile ca sa dea rezultate cat mai exacte... dap daca ati facut-o protejat nai dc sati bati capu... poate trebuie sa-ti vina tongue