| Firuz3 a întrebat:

Salut, sunt o fata de 22 ani. La 18 ani am avut primul sex, de la 15-16 ma masturbez sa zicem nu in interior, dar la suprafata si in cateva minute simt placerea si o fac pina acum. Am atractie fata de barbati, dar nu simt nimic, Adica placere de la sexul normal. E problema de hormoni sau ca ma masturbez eu la "suprafata", sau e geva gresit acolo?)) astept raspunsuri, merci))

14 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Schimba-ti partenerul,indragosteste-te mortal si nu te mai grabi.
Chiar si cu partenerul din acest moment,ar trebui sa nu treci imediat la sex ci sa astepti sa te "incalzesti" total,sa ajungi la momentul in care nu mai rezisti nici o secunda fara sex si abia atunci sa treceti la penetrare.
Pentru ca graba strica treaba si te si autosugestionezi ca " nu simti nimic".
Asadar,sau mai incet acum sau schimbi partenerul cu unul care stie ce face.
Reusesti sa ajungi la orgasm,chiar si numai clitoridian,singura,ceea ce demonstreaza ca functionezi normal,dar partenerul tau actual nu stie cum sa se comporte,sau e grabit,sau e egoist,sau amandoua.
Explica-i macar,cat o sa-l mai ierti?
Esti perfect sanatoasa si fiziologica, nu sunt de vina nici autosatisfacerea, nici hormonii, doar partenerul actual si graba.
Insista, vei reusi.

| mgtow a răspuns:

E din cauza masturbarii

| Zenithf a răspuns:

Problema de nervi. Clitorisul si pana si labiile mici sunt "pachete" de nervi, pe cand vaginul este mai putin nervos. Din aceasta cauza, trebuie mai multa experienta si trebuie sa stii si tu si el ce sa faceti, ca sa ajungeti pana acolo unde vrei tu.

| Angel_8399 a răspuns:

Nu este nici o problema in legatura cu tine, problema este ca barbatii se gandesc doar la ei, femeile ajungand mai greu la orgasmul vaginal. Stai linistita ca totul o sa fie bine. Te pup draga mea!

| doctorandus a răspuns:

Nu exista "orgasm vaginal".

| neutrino a răspuns:

Cauta-ti un partener capabil. Poate fi putin mai frumos decat dracu, dar capabil sa fie!

| Alcyon a răspuns:

E mai greu sa ai orgasm vaginal, care-i mai intens si mai satisfacator decat celalalt. Experimenteaza diverse pozitii etc. Nu exista o reteta pentru asa ceva, fiindca fiecare femeie e unica.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu esti o persoana cu inhibitii, sigur nu ai intalnit persoana potrivita pana acum.Mult noroc.

| Blamely a răspuns:

Nu-i nimic greșit, ai nevoie de un partener potrivit.

Răspuns utilizator avertizat
| Lucian_Magnus_1980 a răspuns:

Ai avut doar orgasme clitoridiene. Daca o faci cu unu experimentat, ala va sti sa te stimuleze unde-ti place. Orgasmul vaginal e mai dificil de ajuns. Iti trebuie si Pu_a si Tehnica si Rezistentza.

| NoRegretsxx a răspuns:

Nu e nici o problema acolo.
Nu o faci (sex) cu cine trebuie.
Cand o sa gasesti unu care stie ce face...o sa simti si tu orgasm.
Sau daca nu ai nici o retinere... spune-le ce si cum trebuie sa faca sa te satisfaca si gata.

| lucifer12345678 a răspuns (pentru NoRegretsxx):

Cel mai bun raspuns.stie ce zice