Iubita, nu vreau sa te ranesc pe tine. Esti doar un copil, ca si mine. Nu iti pierde timpul cu obsedati. Sunt o multime de baieti draguti cu varste apropiate de a ta. Cineva care iti cere poze topless nu vrea o prietenie cu tine. Ai incredere in tine. Vei gasi ceva mai bun. Te'am pupat!
O sa va urmez sfaturil si o sa renuntz la el cat mai repede posibil si eu m-am gandit la ce ati spus...
Ma. clar si sincer: tu gandesti? ai macar un neuron? tu realizez peste ce pedofil ai dat ce distrus man auzi sa aiba la ce sa se gandeasca. nici nu stiu de ce se indragostesc piticaniile de toti pedofiilii. tu realizezi ca el la varsta lui ar putea avea familie si copii. doamne. si mada aia cred ca are si ea juma de neuron in priza.
Poate are sotie si copii. ce pot spune exista si oamnei din astia
cum am mai zis dai ignore
Daca mias exprima gindurile asa cum sunt precis o sa-mi dai caracter irelevant. Cum naiba poti sati placa de un tip care iti cere poze cu sinii tai si vorbeste despre sex. El are 28 ani si ar putea sa face orce din tine daca te gaseste. Cel mai bun sfat> blocheazal in mess si uita de el.
Alooo are 28 de ani!
ce poze ii tebe cu tine dezbracata? asta`i ceva obsedat
si sa-l ranesti nici vorba
Parintii tai stiu ca stai de vorba cu un barbat care aproape iti poate fi tata? tatal ar permite asa ceva, sau mama ta? Ai 13 ani, el 28, ce sa ranesti, ce prietenie sa ai cu un barbat mai mare ca tine cu atatia ani? ce sa-i dai poze? Stii ca daca facem reclamatie el poate fi urmarit de politie? Nu stiu cum de parintii nu va controleaza, dupa aceea auzim ca aveti parinti incuiati la cap, ca sunt frustrati, si ca nu inteleg ca sunteti adolescenti.In ce cercuri de prieteni umbli tu daca te uiti dupa barbati?
Din moment ce ti. a cerut poze cu tine aproximativ dezbracata... vrea ceva de la tine. ceva mai mult decat prietenie.ai grija.nu te increde intr. un astfel de om.nu va cunoasteti asa de bine. fa bine si uita. l, nu se merita o astfel de prietenie. Succes@
Eu cred ca ar trebui sa-i dai ignore, sincer.Omul asta poate avea si sotie.
Si daca ti-a cerut asemenea poze inseamna ca este doar un obsedat.
Mult succes!
Uita de el, e obsedat. eu in locul lui l-as trimite in toate partile. a fost asa un caz si la mine, dar repede l-am pus la punct si i-am zis cine el. nu trebuie sa-ti fie frica. apoi blocheaza-l. si doar uita
Spune-i sa se duca naibi de cretinoidiopat si sa te uite! Nu-ti dai seama ca-si bate joc de tine?
Heyy stai calma:asta e obsedat si vrea poza ta pentru as putea face placerile trupesti singur(e logic) e prea batran pentru tine si lasa-l in pace poti sa vorbesti cu el pe messenger da sa amani data sau ziua in care sa ii dai pozele si eu am patit asa ceva nu da crezare idiotilor...peace and love
Doamne. cel mai bine ar fi sa pui capat "prieteniei" pentru ca se pare ca el vrea altceva. asta daca nu e putin obsedat. De fapt, trebuia sa inchei orice discutie cand ai vazut ca iti cere poza topless... Si nu o sa-l ranesti, stai linistita
vrei o solutie :O? pai ce`as putea sa-ti zic... da`ignore! Draga `asta e un obsedat. cine stie ce pervers e! :-s iti zic foarte serios nu mai vb cu el`eu tot 13 ani am si sincer nu pot sa cred ce ti-a cerut el! nu merita! Daca vrei asculta`ma, daca nu ai grija sa nu faci ceva ce o sa regreti mai tarziu! Te-am pupat :*[ai grija de tine]
beausingurlamasamea întreabă: