| blue-star a întrebat:

Sunt o fata din Nasaud, am 13 ani si acum trei zile am cunoscut un tip din Cluj pe messenger. Aveam id-ul lui de mult timp.Deci,cum spuneam, acum trei zile am inceput o discutie(de fapt, el a facut primul pas) si am tot vorbit, dar nici macar nu stiam cum ne cheama unul pe altul(amuzant, nu?). Am tot vorbit, apoi am aflat cum il cheama si el mi-a aflat numele. Dar, discutia a devenit mult prea intima, el aducand in vorba,, sexul". I-am dat raspunsuri scurte la intrebari, apoi el mi-a cerut o poza cu mine.Am pus una la avatar, dar el dorea mai mult, si anume poze topless(adica sa-i arat sanii). M-am suparat, dar i-am cerut hi5-ul ca sa vad mai intai cum arata.Am stiut ca e mai mare ca mine, dar nu am sctiut ca are 28 de ani. Apoi i-am spus ca trebuie sa plec la slujba mea de vara.Seara m-am intors acasa si am vorbit din nou cu el. Apoi i-am spus ca trebuie sa ma culc si l-am intrebat la ce ora o sa mai vorbim ziua urmatoare. El nu era decis. Urmatoarea zi am asteptat sa intre pe messenger, apoi i-am dat niste mesaje offline, dar nimic.In cea de a tria zi la fel, niciun raspuns.Astazi a intrat si mi-a spus ca a fost plecat cu niste treburi in alt oras, dar m-a intrebat cand o sa-i dau pozele.Eu i-am spus ca nu vreau sa-i dau pozele(cine stie ce vrea sa faca cu ele). Apoi a spus ca trebuie sa plece pentru cateva zile din oras si ca eu sunt cea rea pentru ca nu vreau sa-i dau ceva frumos la care sa se gandeasca pe drum.Acum va cer voua ajutorul.Cum pot sa-l fac sa inteleaga adevarul ca eu nu vreau sa-i dau pozele si sa nu-l ranesc.Ma tem ca daca voi fi prea dura ma va ignora total.Chiar imi place de el, dar stiu ca nu putem fi impreuna, insa nu vreau sa pun capat prieteniei. Dau fundita celui sau celei care are cea mai buna solutie.

Răspuns Câştigător
| Rebecca a răspuns:

Iubita, nu vreau sa te ranesc pe tine. Esti doar un copil, ca si mine. Nu iti pierde timpul cu obsedati. Sunt o multime de baieti draguti cu varste apropiate de a ta. Cineva care iti cere poze topless nu vrea o prietenie cu tine. Ai incredere in tine. Vei gasi ceva mai bun. Te'am pupat!

19 răspunsuri:
| blue-star explică:

O sa va urmez sfaturil si o sa renuntz la el cat mai repede posibil si eu m-am gandit la ce ati spus...

| lextim a răspuns:

Ma. clar si sincer: tu gandesti? ai macar un neuron? tu realizez peste ce pedofil ai datlaughing ce distrus man auzi sa aiba la ce sa se gandeasca. nici nu stiu de ce se indragostesc piticaniile de toti pedofiilii. tu realizezi ca el la varsta lui ar putea avea familie si copii. doamne. si mada aia cred ca are si ea juma de neuron in priza.

| andrei a răspuns:

Poate are sotie si copii. ce pot spune exista si oamnei din astiasad

cum am mai zis dai ignore

| AdY a răspuns:

Daca mias exprima gindurile asa cum sunt precis o sa-mi dai caracter irelevant. Cum naiba poti sati placa de un tip care iti cere poze cu sinii tai si vorbeste despre sex. El are 28 ani si ar putea sa face orce din tine daca te gaseste. Cel mai bun sfat> blocheazal in mess si uita de el.

| piktor a răspuns:

Alooo are 28 de ani!
ce poze ii tebe cu tine dezbracata? asta`i ceva obsedatlaughing
si sa-l ranesti nici vorbarolling on the floor

| Zazu a răspuns:

Parintii tai stiu ca stai de vorba cu un barbat care aproape iti poate fi tata? tatal ar permite asa ceva, sau mama ta? Ai 13 ani, el 28, ce sa ranesti, ce prietenie sa ai cu un barbat mai mare ca tine cu atatia ani? ce sa-i dai poze? Stii ca daca facem reclamatie el poate fi urmarit de politie? Nu stiu cum de parintii nu va controleaza, dupa aceea auzim ca aveti parinti incuiati la cap, ca sunt frustrati, si ca nu inteleg ca sunteti adolescenti.In ce cercuri de prieteni umbli tu daca te uiti dupa barbati?

| Monna a răspuns:

Din moment ce ti. a cerut poze cu tine aproximativ dezbracata... vrea ceva de la tine. ceva mai mult decat prietenie.ai grija.nu te increde intr. un astfel de om.nu va cunoasteti asa de bine. fa bine si uita. l, nu se merita o astfel de prietenie. Succes@

| Copil.rouz.:x a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa-i dai ignore, sincer.Omul asta poate avea si sotiehappy.
Si daca ti-a cerut asemenea poze inseamna ca este doar un obsedat.

Mult succeskiss!

| candycane16 a răspuns:

Uita de el, e obsedat. eu in locul lui l-as trimite in toate partile. a fost asa un caz si la mine, dar repede l-am pus la punct si i-am zis cine el. nu trebuie sa-ti fie frica. apoi blocheaza-l. si doar uita

| euuuu a răspuns:

Spune-i sa se duca naibi de cretinoidiopat si sa te uite! Nu-ti dai seama ca-si bate joc de tine?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pur si simplu intreaba-l de ce vrea pozele?happy... daca tine si el la prietenia voastra nu o sa fie nimic rau.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai bine nu-i da pozele si dai ignor... poate sati placa de el dar e mai mare ca tine cu 15 ani :Olaughing na-i ce face cu el cautati unu de pana in 19 ani big grin parerea mea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pune punct.
da-l incolo
are 28 de ani ti-ar putea fi tatalaughing
dar in primul rand nu da poze oamenlior necunoscuti pe net!
pot sa faca tot felul de prostii cu elewinking
cautati un baiat care sa te pretuiasca. da-l incolo pe asta e clar ca nu te merita

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zic sa o lasi balta!
Nu sti ce oameni sunt in spatele calcului...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bun... dar tu la 13 ani ai poze topless? si daca da el de unde a stiut ca ai asa poze?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parerea mea este sa te indepartezi incet incet de el pentru ca dupa toate spuse de tine nu este genul tau... daca vrei mai multe detalii sa vb id meu:roonyrio te astept sa vb.

| irinuca_6056 a răspuns:

Heyy stai calma:asta e obsedat si vrea poza ta pentru as putea face placerile trupesti singur(e logic) e prea batran pentru tine si lasa-l in pace poti sa vorbesti cu el pe messenger da sa amani data sau ziua in care sa ii dai pozele si eu am patit asa ceva nu da crezare idiotilor...peace and love

| rebecca079 a răspuns:

Doamne. cel mai bine ar fi sa pui capat "prieteniei" pentru ca se pare ca el vrea altceva. asta daca nu e putin obsedat. De fapt, trebuia sa inchei orice discutie cand ai vazut ca iti cere poza topless... Si nu o sa-l ranesti, stai linistita big grin

| Yoanaaa a răspuns:

vrei o solutie :O? pai ce`as putea sa-ti zic... da`ignore! Draga `asta e un obsedat. cine stie ce pervers e! :-s iti zic foarte serios nu mai vb cu el`eu tot 13 ani am si sincer nu pot sa cred ce ti-a cerut el! nu merita! Daca vrei asculta`ma, daca nu ai grija sa nu faci ceva ce o sa regreti mai tarziu! Te-am pupat :*[ai grija de tine]