| Конфетка a întrebat:

Salut, Sunt o fata nu prea norocoasa! In urma cu citeva luni mi-am lasat prietenul pentru cele mai bune prietene(2)se plingeau des c am uitat de ele. A doua zi dupa ce i-am zis lui ca deja totul sa sfirsit, cu toate ca-l iubeam mult.M-am certat cu pritenele mele.Am ramas singura.Cred ca ele au urmarit ceva si au reusit. simt ca la nimeni nu trebuesc.Practic toti au uitat de mine. Vreu sfaturi...(((

12 răspunsuri:
| federerdinamo a răspuns:

Esti int-o situatie naspa...Ai grija e acum cum iti alegi prietenii, pot fi pe interes.Incearca sa-ti faci alti prieteni, sau apropie-te de pietenii de care erai mai indepartata.Stii cum se spune:doamne, ajuta-ma sa ma ferescde prieteni falsi ca de dusmani am eu grijawinking. Asa e si la tine.

| georgiana_1403 a răspuns:

Data viitoare gandeste-te si fa in asa fel incat sa iti fie tie bine si nu te mai gandi sa le faci pe plac la altii pentru ca dupa cum vezi la tine nu se gandeste nimeni.

| lAuRitAs a răspuns:

Inpacate cu prietenul tau cerei scuze si zi despre ce e vorba

| Marian619 a răspuns:

Razbunare...

| iarinutza a răspuns:

Incearca sa te remarci printre coloegi cu actiuni placute lor. Cerele scuze prietenelor si iubitului tau. FUNDA?

| Miley a răspuns:

Pai ar trebui sa asculti si de inima ta.Si este sigur ca ele au urmarit ceva.

| Dearscorpion a răspuns:

Nu trebuia sa-l lasi, trebuia sa gasesti vreun compromis sa fie bine si pentru tine si pentru ele si totul avea sa fie OK. Dar daca totusi ai gresit, vorbeste cu ele si intreaba-le de ce e asa? Ce au urmarit. Eu cred ca nu l-ai iubit pe prietenul tau. Fiindca eu ma certam cu priet. meu pentru o buna prietena de-a mea, si am lasat-o pe ea, nu mai comunic.

| DragosMentol a răspuns:

Pei cand cele mai bune prietene iti cer asa ceva alea nu-s prietene sincer...pacat ca nu ai intrebat mai repede aici.

Eh oricum nu-i totu gata du-te vb cu baiatu ala si daca chiar tinea la tine impacativa.
Acm na nu trebuie sa te sinucizi ca nu te mai place.laughing du-te si u fa un sport (ceva in echipa ca sa ai prieteni), mergi la alergat o sa vezi si alti baieti la alergat bagate in seama cu eihappy poate se baga ei cu tine)

Sfatu meu: Alea nu erau prietene si nu trebuie sa disperi pentru ele sau el, sunt la baieti pe lumea asta...

| alexutza003 a răspuns:

Prieteni adevarati niciodata nu iti vor cere sa renunti la ceea ce te face fericita doar de dragul lor asta demostreaza ca prietenele tale nu te merita tu ai fost prea buna cu ele, poti incerca sa te impaci cu el desi cred ca va fi greu imi pare rau pentru situatia ta sper sa reusesti sa treci peste si sa constientizezi ca nu ai de ce sa plangi dupa niste prietene care nu te merita ar trebui sa fi "bucuroasa"ca ai scapat de ele

| Făgăraş a răspuns:

E draga nu vreau sa te acuz insa ai patit exact ceea ce nimeni nu vrea sa pateasca! te-ai sacrificat pentru cele mai bune prietene tale chair cu pretul iubirii tale! e un lucru frumos! pacat ca ai ramas si fara pentru care ti-ai lasat prietenul tau! solutia care trebuia urmata pentru a impaca si varza si capra trebuia sa fie o buna gestionare a timpului cu iubi si fetitele tale! si ele trebuiau sa aiba putina intelegere! insa te sfatuiesc ca acest lucru sa il faci de acum inainte! ca solutie pentru problema ta poti incerca sa te impaci cu iubitul si sa ii explici ceea ce s-a intamplat! daca va voi sa se impace bine daca nu vei merge in continuare! cu fetitele tale te vei impaca insa de acum inainte sa iti imparti timpul pentru toti! si sa nu mai spui ca nu folostesti la nimeni ca ma superi foarte rau de te dau in judecata! daca vrei sa vb o sa vb pe mess! pupiciii~! eus unt comunicativ!

| lory_8089 a răspuns:

Niciodata nu trebuie. sa-ti lasi prietenul pentru niste prietene care se cred cele mai bune.in primul rand pentru ca deseori prietenele sunt geloase si in al doile tu pe cine iubesti mai mult pe ele sau pe el...asculta-ti inima si impacate cu prietenul tau...bafta

| Конфетка explică:

Da sunt intr-o situatie foarte naspa...deatsi vedea voi ce privire au ele cind ma vad.Se cred mai presus.Si incem mereu ase ride in glas tare cind le vad.Doamneee.am gresit fata de el.Dar nu vreau sa dau inapoi.Atrecut prea mult timp...Sapoi el casa imi faca geloasa, sa-mi arate c si fara mine e bine. A propos intilnire la o vecina de amea. Dar aia e o curva, si el sia satisfacut necesitatile si a trimisooo(nu va faceti pareri gresite, sunt virgina)Si uite asa povestea mea