| Salu134 a întrebat:

Sunt o persoana calma, cu picioarele pe pamant, realista, am un caracter cuminte, uneori cuprins de rutina la moment sunt cu o fata, la fel realista, frumoasa, care cauta atentie. Nu sunt genul de om sa faca crize de gelozie, sa controlez, am incredere. Ei ii place mereu atentia de la mine, dar cat si altor oameni. In ultima perioada am observat ca incearca sa ma faca gelos, nu prin aparitii cu baietii, dar cica momente, cuvinte, poze cu ea pe care le posteaza. Doreste putina posesivitate, gelozie cica sa o vreau. Ma simt atras, si am dorinta nebuna, da nu ma manifest. Ce parere aveti?

7 răspunsuri:
| sofisis a răspuns:

Pai...posibil sa se simta neglijata de tine. Faptul ca nu ii arati ca o vrei, pentru ea e ca si cum nu ai vrea o. Nu e cazul sa jucati jocuri imbecile de-a gelozia dar nu ar strica sa ii arati fizic cat o doresti si sa ii mai si spui din cand in cand ca o vrei si ca te atrage si ca e frumoasa.

| Emma30555 a răspuns:

Gelozia e o povara pentru oricine dar dacă ea își dorește treaba ei. Eu zic sa nu te manifești, oricum faptul ca postează niște poze mie nu mi se pare motiv de gelozie

| GirlOnline81 a răspuns:

Gelozia omoară treptat sentimentele. E atât de greu sa o faci sa înțeleagă ca problema e la ea și nu la tine?

| Schelling a răspuns:

Ca e imatura si sincer ma scarbeste astfel de comportament. E lipsit de sens, justificat doar de prostie.

| whatevernvm a răspuns (pentru Schelling):

Plato? Tu ești?

| Schelling a răspuns (pentru whatevernvm):

Nu stiu despre ce vorbesti.

| whatevernvm a răspuns (pentru Schelling):

Sunt convinsă. Nu mă lua în seamă

Întrebări similare