| GABRIEL_8943 a întrebat:

Salut sunt pentru.prima data pe acest sito, mi se pare f interesant insa am si eu o mica mare problema. Am cunoscut multe femei pana acum insa nu reusesc sa le tin langa mine, vreau o relatie speciala, ceva ce nu am mai avut pana acum. Ce sfaturi ati putea sa-mi dati? CHIAR AM NEVOIE DE AJUTORhappy

6 răspunsuri:
| Anca a răspuns:

Sincer... vrei acelasi lucru ca si mine...
Si eu am cunoscut multi barbati, insa nici unul nu mi. a oferit acel ceva pe care-l cautam.
Poate ca ar trebui sa nu mai asteptam, ci sa lasam ca lucrurile sa vina de la sine.
Eu traiesc cu speranta, ca undeva, exista persoana pusa deoparte pentru mine, care in acest moment se intreaba aceleasi lucruri ca si mine si cred ca in final, cand nu ne mai asteptam nici eu nici el, ne vom gasi!
Stiu ca suna rupt de realitate ce zic... dar traim din vise pana la urma! tongue

| fabiola a răspuns:

Banuiesc ca atunci cand spui -relatie speciala-te referi la o relatie in care amandoi sunteti implicati sufleteste.Nimeni nu stie reteta, e chestie de noroc. Dar mai important, e bine sa te analizezi singur, sa iti gasesti defectele, sa te schimbi acolo unde e cazul si nu in ultimul rand sa oferi cu tot sufletul ceea ce de fapt iti doresti.De aici drumul e deschis.Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gandeste-te la motivul comun al acelor femei de a nu ramane cu tine si incearca sa schimbi ceea ce nu le place. Atunci iti vei gasi jumatatea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer...vrei acelasi lucru ca si mine...
Si eu am cunoscut multi barbati , insa nici unul nu mi.a oferit acel ceva pe care-l cautam .
Poate ca ar trebui sa nu mai asteptam , ci sa lasam ca lucrurile sa vina de la sine.
Eu traiesc cu speranta , ca undeva , exista persoana pusa deoparte pentru mine , care in acest moment se intreaba aceleasi lucruri ca si mine si cred ca in final , cand nu ne mai asteptam nici eu nici el , ne vom gasi !
Stiu ca suna rupt de realitate ce zic...dar traim din vise pana la urma! tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer...vrei acelasi lucru ca si mine...
Si eu am cunoscut multi barbati , insa nici unul nu mi.a oferit acel ceva pe care-l cautam .
Poate ca ar trebui sa nu mai asteptam , ci sa lasam ca lucrurile sa vina de la sine.
Eu traiesc cu speranta , ca undeva , exista persoana pusa deoparte pentru mine , care in acest moment se intreaba aceleasi lucruri ca si mine si cred ca in final , cand nu ne mai asteptam nici eu nici el , ne vom gasi !
Stiu ca suna rupt de realitate ce zic...dar traim din vise pana la urma! tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din cite ai scris...se vede ca vrei ceva special... dar nu faci nimic pentru asta.