Da... Sfaturile de pe TPU... M-au ajutat deloc ( se poate zice ). Am intrebat odata aproape acelasi lucru, dar mai diferit si mi sa raspuns sa incerc. Si na, ca dupa ce i-am spus numai sta cu mine, nu-mi mai vorbeste. Ehh in concluzie fa ce te taie inima
Eu as gasi un pretext sa iesim undeva intr-o seara doar noi doi (parc) si atunci as prinde. o de mijloc si as saruta-o direct...in functie de reactia ei iti dai seama daca te place sau nu, daca iti da o palma nu prea te place...bafta
Hmmm... Deci totul depinde de tine daca stii sa te faci placut. Trebuie sa i-o zici in asa fel incat sa ramana placut surprinsa. Iesiti intr-o seara, condu-o acasa, si spune-i ca o placi. Spune-i ca nu poti sa mai ti asta'n tine pentru ca deja e prea mult. Nu te gandi ca va veti strica prietenia sau ca va zice ea asta, gandeste-te la ceea ce poti sa faci si fi sigur pe tine. Fara frica! Baftaaa.
Parerea mea este ca nu ar trebui sa ii spui asta.Am trecut si eu prin acest lucru. I-am spus ca o iubesc si mi-a spus ca sunt ca un frate pentru ea etc. Sunt cel mai bun prieten (baiat) al ei si iti spun sincer ca de atunci nu a mai vorbit la fel cu mine era mult mai rece de cand i-am spus. Deci ai grija ce faci.
Pai mai bine ai intreba.
-"Hei, daca am fi imreuna cum am fi"?
si atunci vezi daca te place sper ca te-am ajutat.