Ce sa fac sa o cuceresc "?
Pai spune-i ca o iubesti
consider că cucerită e deja. nu face nimeni gesturile astea fără să simtă ceva. păi, cred că ar trebui să fii sincer cu ea și să-i spui ce simți, deși e cam complicat, ea având o relație.
Da dar, ea imi spune de care baieti ii place, mi-a spus mai demult, cand am vorbit despre un baiat care ii zicea ca ea ma place, dar ei nu-i place de mine si eu am spus la fel (am mintit putin)
Poate a prins doar drag de el asa ca prieten si are incredere in el, asta nu inseamna ca are sentimente pentru el. Am si eu o astfel de prietena... si nu cred ca ar avea sentimente pentru mine. Sentimentul de iubire e mult mai complex... asta e doar joaca de copii. Ce rost ar avea sa-si impartaseasca sentimentele si sa piarda si ceea ce are?
să piardă ce are? dar, crezi că e mai bine să stea lângă o persoană pentru care simte ceva, știind că nu o poate avea? în fine, ei știu mai bine ce au de făcut.
Da e mult mai bine sa aiba rabdare... acest sentiment poate sa fie mai intens sau poate deveni vizibil si din partea ei si asa e totul mai usor. O iubeste... sa o iubeasca, nu il poate nimeni opri sa faca asta, se poate bucura de fericirea ei.
Nu am stat cu ea cand a fost cu iubitul ei, suntem din parti diferite a orasului, ne vedem de vreo 2 ori pe saptamana. Eu de la marginea orasului ea la cealalta parte. Ne intalnim la orele de dans