Buna! Probabil avea nervi.Crede-ma stiu cum e Cel mai bine ar fi sa o tratezi cu indiferenta dar in acelasi timp din cand in cand sai mai dai soerante ca o placi. Crede-ma v-a functiona.Si eu m-am despartit practic dintr-o prostie de prietenul meu iar el a reactionat asa cum tiam spus eu.ei bine in primele saptamani nu am vorbit deloc.Si daca te vei comporta asa isi va da seama de greseala facut la fel ca si mine Acum nu mai stiu ce sa fac ca sa ne impacam il iubesc foarte mult iar acum el spune ca vrea sa fin doar aimici si ma doare asta. stiu ca eu am cauzat toate astea si de aceea nu voi renunta voi incerca in continuare sa indrept greseala facuta... succes. daca vrei sa mai vorbim lasa-mi id taw
Id de mess pacuraru.nicusor
Bună! Nu ştiu nici eu ce să cred. Oamenii vin şi pleacă din diverse motive. Poate că tipei nu îi mai plăcea de tine, poate s-a plictisit, poate a auzit vorbe care au afectat-o, poate a găsit pe altul. Sunt posibilităţi infinite, nu? Îmi dau seama că o iubeşti şi că o vrei înapoi, dar noi nu avem posibilitatea de a te ajuta cu 2-3 infomaţii date de tine. Nu am trecut prin aşa ceva pentru a fi în măsură să explic ce este de făcut, dar deduc că este necesar să ai o conversaţie cât de curând posibil cu ea pentru a afla ce gândeşte şi ce a determinat-o să facă acest pas. Da-i o întâlnire şi ţine-o acolo până când zice din nou da. Asta ar fi cea mai amuzantă metodă şi dacă ai zâmbi, probabil că ai face-o şi pe ea să râdă. O soluţie eficientă 100% nu îţi pot da. De aici rămâne alegerea ta în ceea ce faci.
Prietene nu faci nimic dar nimic ai inteles pe tine te ajuta doar acest videohttp://www.youtube.com/watch?v=LB4z1rFb8cw.Sper ca ai sa intelegi ceva din el.
Ms mult prietene, adevarat ce spune Badea.
M-am gandit si crede-ma ca nu are pe nimeni, doar are o problema la cap...dar o sa fiu indiferent si asta o sa doara.