| mikilooooooooo a întrebat:

sunt putin derutat in legatura cu o fata [ 16 ani am / 16 ani are ]
am tot asteptat si am refuzat alte fete 'sperand' sa gasesc o persoana mai "matura", mai potrivita, pentru o durata mai lunga, crezand ca am gasit-o am spus sa actionez...am vorbit cu ea la telefon, ne-am intalnit prin parc, ne-am plimbat[ aceasta fata o cunosc de 3 ani dar nu am avut tangente, locuim in cartiere diferite ] acum cand reincerc sa ne intalnim imi spune sa astept si nu inteleg daca poate sa fie un REFUZ sau doar o perioada mai complicat pentru ea [ mi s-a spus sa astept ], la telefon imi raspunde si la sms dar ma gandesc ca e posibil sa ma evite? cum pot sa o fac sa se dea' de gol daca simte ceva pentru mine sau nu?

5 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Stai dom`le oleaca!laughing
ai doar 16 ani...nu e o tragedie daca o astepti.eu cred ca ea chiar are un motiv ca daca nu te placea iti spunea in fata! succes! happy

| Dizzydizz a răspuns:

Trebuie sa ai rabdare, 1, 2 saptamana. Daca la fel iti zice cerei o explicatie, iar daca refuza sa ti-o dea, las-o pe ea sa te caute.

| Aѕнℓєу♥ a răspuns:

Numai aştepta.Invit-o la un suculeţ, o săruţi, şi îţi vei da seama.
Dacă îţi zâmbeşte înseamnă că te place.
Ai grijă,

Ashley.

| FeTTiza a răspuns:

Uite, poate este intr-o faza proasta... probleme in famile, probleme personale etc.tot ce trebuie sa faci este sa astepti si nimic mai mult, te va anunta cand va avea chef daca nu, NU

| Florina03 a răspuns:

Eu zic sa mai astepti sa vezi cum decurg lucrurile... poate nu a vrut sa isi arate sentimentele din prima. sa isi dea cartile pe fata.Insa nu inteleg, ea ti-a spus sa astepti. dar CE? intr-e timp incearca sa nu o presezi sau sa o prea stresezi cu insistente, sa nu pari disperat.cu cat dai mai putina importanta.cu atat starnesti mai mult interes.asta iti spus ca fata.incearca sa o cunosti mai bine si sa deveniti prieteni mai intai. e baza intr-o relatie "matura".