| Ezzio a întrebat:

Salut.Sunt Raper din Ploiesti(nu dau nume,detalii,) si as vrea sa stiu cum as putea sa imi duc cariera mai departe,la un alt nivel.

O sa incerc la Romanii au Talent,dar mai e pana in decembrie(Stiu cand sunt preselectii,dar merg in Bucuresti).

Am incercat sa dau probe pentru cateva studiouri,dar cand am ajuns acolo, ba erau inchise ca nu faceau profit, ba nu mai EXISTAU.

Chestia cu YouTube nu prea iti aduce faima...

Mi se pare absurd sincer cand stiu ca am Talent....si Altii precum Lil Wayne sunt in top.

Oricum ce idei aveti?

Răspuns Câştigător
| V3lCr0 a răspuns:

Lil Wayne e inca pui pe langa Busta Rhymes.Incearca la Romanii au talent, si continuati realizarile in continuare si nu te da batut
PS: o sa te sustin ca si eu is din Prahova big grin

2 răspunsuri:
| Cl4x a răspuns:

1. Categoria e gresita!
2. Nu stiu cat de bun esti tu, dar consider ca mai ai pana sa ajungi la nivelul Lil Wayne.

Incearca la Romanii au talent sau la Vocea Romaniei, chiar daca nu o sa castigi, sunt sigur ca o sa primesti invitatii din partea unor productii mari. Succes in viata!

| uurra a răspuns:

Te invitam sa accesezi pagina noastra. http://www.facebook.com/SicriuProduction?fref=ts ( inregistrari, negative, mix, master cele mai mici preturi ) CLICK si afla mai multe (Nu vei fii dezamagit)