Eu spun sa nu renunti la ea, mai ales pentru faptul ca ai primit virginitatea ei (lucru mare). Cat despre parinti, arata-le si lor ca o iubesti si ca vrei sa fi cu ea, n-o parasi mai ales acum cand are nevoie de tine..stai langa ea, vorbeste cu ea, complimenteaz-o, spune-i cat de speciala si minunata este pentru tine, cat de tare o iubesti si cat de mult iti doresti sa fi cu ea! Spune-i ca nu o vei parasi! Asta nu va da gres! Succes si multa iubire!
Stai linistit, nu te mai gandi si nu te mai agita, este si normal ca parintii ei sa nu o lase acum sa vb cu tine daca ei nu te accepta pe tine, posibil i-au luat telefonul si nu te poate suna, dar peste cateva zile or sa se linistesca apele si o sa te caute daca si ea te iubeste! Nu am inteles de ce a venit politia sau cine a chemat politia? De ce?
Du-te la ea casa, infrunta-i parintii, spune-le ca vrei sa fiti impreuna orice s-ar intampla.
Astepti acum.ai incredere in ea. daca te iubeste, va fi bine.stiu ca iti e dor de ea, dar cu timpul parintii se vor convinge ca ii vrei binele si ca va iubiti
Probleme legale nu cred ca o sa ai, varsta minima legala pentru sexul consimtit este 15 ani.
Dovedeste-le parintilor ei ca ai intentii serioase si nu vrei sa iti bati joc de fata si de munca lor. Demonstreaza ca esti matur si poti sa intretii o familie, sau ca esti pe cale sa obtii ceea ce este necesar ca sa intretii o familie. Si mai demonstreaza ca te intereseaza viitorul fetei, ca vrei ca aceasta sa termine o scoala si sa poata sa-si gaseasca un serviciu bun. Si in privinta sexului, ca esti responsabil, ca nu sari din floare in floare.
Imprejurarea in care v-ati cunoscut este tare neprielnica, dar cu respect si rabdare vei reusi sa ajungi sa fii apreciat.
Vorbeste cu parintii ei. Daca chiar o iubesti si tii la ea, nu ai lasa'o sa "plece".