| Goguxxl a întrebat:

Sunt sigur ca o fata ma place.Vine la mine in poala si ma pupa pe obraz.Si de la un timp imi place si mie de ea dar baietii mereu rad de ea si o fac "curva" chiar daca ea nu a stat cu nimeni pana acum.Nu stiu ce sa fac,,, ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| Ionut_Victor_1985 a răspuns:

Incearca sa stai de vorba cu ea intre 4 ochi sa vezi ce si cum. Daca si tie iti place de ea nu te lua dupa ce spun baietii. Stii cum se zice : vulpea cand nu a putut sa ajunga la struguri a zis ca sunt acri happy

4 răspunsuri:
| Vladutz89bc a răspuns:

Daca baietii iti zic ca e curva...stiu ei ce stiu!

| Michael96 a răspuns:

Nu trebuie sa faci decat 2 lucruri:
1. Sa nu ii iei in seama pe cei care sunt nedrepti...pentru ca cei care ii spun ca e ''curva'' sunt invidiosi pentru ca ei nu au ocazia ta!
2.Fi cu ea si aveti grija de relatie!winking

| AniAeerdna a răspuns:

Lumea e rea. Poate nu o suporta si o fac ca acea fata sa se simta prost. Daca te iubeste si o iubesti fiti impreuna.Nu va luati dupa gura lumii

| BeyondtheGrave a răspuns:

Bai Gogu. intrebarea ii in felu urmator. daca tie iti place fata si ea te place pe tine. sa te doara fix in ...de ce zice lumea atata timp cat ii cu tine si nu te inseala si va merge bine, sa zica lumea ce vrea daca voi va intelegi bine si tineti unu la altu nu trebuie sa va pese