| SERIALS a întrebat:

Salut, sunt student, 20 ani, am sentimente profunde si "interzise" pentru un coleg de camera la camin. Nu stiu ce se intampla cu mine. Primul semestru acel baiat locuia la sara-sa, dar prin ianuarie s-a mutat la camin, ne-am cunoscut si pe zi ce trecea imi placea de el din ce in ce mai tare. Cum poate sa se intample asa ceva? In loc sa ma indragostesc de o fata, gandul imi este la EL. De ce? Saptamana trecuta nu am putut tolera acest comportament si am gasit un psiholog. Nu vreau sa simt nimic pentru el... Nemernicul si-a facut loc in sufletul si mintea mea big grin Sunt gelos cand el discuta cu alti colegi de camera, spre ex: cand discuta despre muzica, poker, etc. Nu-mi place deloc acest comportament al meu. De ce eu trebuie sa ma gandesc la el tot timpul? Ce inseamna asta? Imi lipseste. Nu vreau sa sufer din cauza lui. Vreau ca aceste sentimente '; interzise" sa dispara. Noi nu prea avem interese comune, de aceea e cam greu sa te apropii de el. Eu as vrea sa petrec tot timpul cu el. Astazi a plecat acasa, in vacanta, 2 saptamani nu ne vom vedea, nu stiu ce se va intampla in continuare... Din ianuarie am inceput sa-l cunosc mai bine, si iata la sfarsitul lui martie nu am mai tolerat acest sentiment aparut. Cand EL zambeste, zambesc si eu. El stie ca eu umblu la psihoterapie, dar nu stie ca din pricina lui si posibil, din cauza lipsei atentiei masculine, a tatalui, in copilarie, deloc nu am avut. Plus la asta in februarie mi-a decedat bunica. Acum deja sufer din pricina acestu sentiment. De ce soarta ne joaca feste? Cum pot sa il scot din minte pe acest tip? Si ce simt pentru el?

11 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| FrumoasaTa a răspuns:

Incearca sa iesi cu o fata, inclusiv sa intretineti relatii sexuale. Si vezi ce simti dupa.

| IDede a răspuns:

Din ceea ce ai spus se observa clar ca ai aceasta atractie pentru acest baiat si din moment ce ai aceasta atractie se poate sa fii bisexual. Iesi cu o fata si sa ai contact sexual cu ea iar daca observi ca nu te atrage nimic la o femeie inseamna ca esti homosexual. Si nu trebuie sa scapi de aceste sentimente pe care tu le numesti interzise. Se prea poate ca din cauza ca nu ai avut atentia tatalui tau sa cauti aceasta atentie in alt barbat. Nu trebuie sa te judeci singur daca ai fii bisexual sau homosexual pentru ca asta se intampla la mai multe persoane si este normal.

| SERIALS explică (pentru IDede):

As vrea sa ma untalnesc cu o fata, dar cum? Caci gandul meu e la El, ar trebui cumva sa-l uit dar nu stiu cum...

| IDede a răspuns (pentru SERIALS):

Nu spune ca ar trebui sa il uiti. Nu trebuie sa faci asta decat daca tu simti asta. Doar departeaza putin gandul despre el cand te intalnesti cu o fata, incearca sa cunosti o fata sa vezi ce ii place si cel mai bine, cum am mai spus, sa ai contact sexual cu ea sa vezi daca acest lucru te atrage cu o femeie. Sa iti ocupi timpul si sa acorzi atentie altei persoane, doar sa incerci sa nu te gandesti pentru putin timp la el.

| SERIALS explică (pentru IDede):

Pai am intalnit o fata, trebuie sa ne mai vedem) La ea ma gandesc uneori doar, dar la asta mai mult si nu-mi place deloc chestia data. E grea viata...

| RAY a răspuns (pentru SERIALS):

Poate te-ai indragosit de el, poate esti bisexual doar sentimental nu si fizic, daca miai spune ce vise /ganduri cu el as putea sasi spun mai multe

| SERIALS explică (pentru RAY):

Pai daca imi imaginez ca vom intretine relatii sexuale, cred ca nu ma voi simti dezgustator. Dar mai mult imi place sa vorbesc cu el, sa fie macar toata ziua langa mine, pot chiar si sa dorm langa el, imbratisati, am uitat sa spun ca el e ''opusul'', adica nu prea avem interese comune, lui ii place informatica, mie altceva, lui gene de muzica care eu nu le ascult, sportul pentru el e foarte important, pentru mine e - amator, nu stiu singur ce vreau de la viata, uneori ma gandesc sa-i spun, alteori - ma razgandesc. Ieri a plecat acasa, ii simt lipsa, mai plec si la plimbare, pe la biserica, sa uit de nenorocitul asta care s-a bagat in gandurile mele. Aici sunt foarte multe raspunsuri, poate din cauza singuratatii astfel s-a intamplat, am vazut ca e cel mai super, si m-am concentrat asupra lui, posibil din cauza mortii bunicii - dupa o saptamana am decis ca asa a fost sa fie, si atentia a cazut in alta parte, asupra lui, posibil el e ''idealul'' unui barbat si vreau sa fur calitatile lui, dar de ce atunci sunt gelos cand el vorbeste cu altii? Si atunci cand pleaca undeva, incerc sa aflu unde pleaca. Oare merita sa-i spun ce simt? Macar si in mod indirect cumva?

| scmcristina a răspuns (pentru SERIALS):

Eu zic sa nu-i spui. Daca el nu da semne ca te-ar placea si el, sau cel putin sa-ti dai tu seama ca ar putea fi ceva.Nu oricine poate accepta, ca o persoana de acelasi sex sa fie indragostit de el. Poate o sa-l indepartezi de tot de tine.Ai povestit cuiva de sentimentele tale pentru el? Daca nu, atunci eu zic sa nu-i spui nici lui deocamdata.

| SERIALS explică (pentru scmcristina):

Am povestit totul psihologului, plus la asta am un alt coleg care studiaza psihologia, pai el azi m-a intrebat daca am fost atras vreodata de o persoana de acelasi sex, eu i-am raspuns ca da. Pai acea persoana din pricina caruia au aparut astfel de sentimente puternice nu cred sa aiba nimic impotriva persoanelor care iubesc acelasi sex, azi m-am culcat la 2-30 si nu am putut adormi, eram cu ochii inchisi si imi imaginam acea persoana, si astfel 3 ore, pana la 05-30, deloc nu am putut adormi, ce inseamna asta? Se numeste dragoste sau nebunie? Sunt foarte fericit, nu stiu de ce. Ba sunt prea trist, ba prea fericit. Lua-u-ar naibii de viata. Soarta imi joaca feste. Niciodata nu am simtit asa ceva.

| Sergiu72 a răspuns:

Esti gay. Unul din multele milioane din lume. Esti sanatos si-ti vei gasi un prieten compatibil cu tine. Sa fii mereu discret. Majoritatea oamenilor din jurul tau pot fi homofobi. Nu trebuie sa stie toata lumea ce hram porti si nu-ti mai cauta defecte. Toate cele bune!