| myworldis5784 a întrebat:

Salut.sunt trista, am o durere imensa pe suflet, iubitul mi-a zis ca nu ma mai suna, pentru ca sunt indiferenta fata de el!

Acum stau nu fac nimic ca sa impiedic asta, desi observ ca totul merge spre DESPARTIRE, eu stau si nu fac nimic sa impiedic asta!

Oare de ce dupa o relatie de 3 ani nu incerc acum sa stopez o posibila despartire :-(

16 răspunsuri:
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Daca o sa va despartiti o sa ai timp sa iti limpezesti gandurile si sa iti dai seama ce simti. Intrebarea e de ce preferi despartirea decat sa ii dai un semn ca ti-ar pasa? Pai ori ai o problema psiho-emotionala ori iti doresti despartirea pentru ca nu crezi in relatia voastra, dar esti rezistenta la schimbari si stii ca va trebui sa te obisnuiesti fara el. Vine primavara, ia-ti niste suplimente alimentare, calciu&magneziu, antioxidanti, vitamine si daca te simti mai in forma iti va fi mai usor sa te obisnuiesti singura.

| catthshshshs a răspuns:

Sunt mai multe variante. Poate nu il iubesti sau pur si simplu nu vrei sa faci tu ceva pentru ca stii ca se va razgandi.
Sfatul meu este ca, daca tu chiar il iubessti, sa il cauti sa nu regreti mai tarziu. Daca tu crezi insa ca aceasta relatie era inutila, atunci nu fa nimic. Tu alegi, insa gandeste-te binewinking

| CevaNormal a răspuns:

Buna, pai de ce nu vreai sa faci ceva? sad, pentru dragoste trebuie sa lupti, pur si simplu calmeaza-te si gandeste pozitiv, ai grija de tine, si de el,

| madalicious a răspuns:

Ia lasa indiferenta! Pune mana si suna-l si roga-l sa te ierte! Daca il iubesti o sa faci asta pentru a va pastra relatia daca nu.atunci lasa-l sa plece si singura care o sa ramana sa planga vei fi tu, pentru ca vei fi singura vinovata sa despartire si iti va parea rau!

| Ela_PuRpLe a răspuns:

Buna!
Pai incearca sa nu mai fi indiferenta, mai fa si tu din cand in cand primul pas, nu il lasa doar pe el ca poate de aceea spune ca esti indiferenta.Fi tandra, arata-i ca il iubesti si ca nu iti este indiferent.happy
Succes!

daniela
| daniela a răspuns:

Poate nu mai vrei sa continui si relatie iti este indiferenta?

Răspuns utilizator avertizat
| Sice a răspuns:

Daca tii la el cu adevarat lupta-te sa ii demonstrezi asta si arata-i ca nu esti indiferenta.Scoate-l tu la un suc, fii tu cea care ia initiativa! INSA, din cate observ eu prin ''Acum stau nu fac nimic ca sa impiedic asta, desi observ ca totul merge spre DESPARTIRE, eu stau si nu fac nimic sa impiedic asta!'' tind sa cred caci esti atasata de persoana asta doar datorita timpului pe care lati petrecut impreuna si nu pentru ca il iubesti iubirea adevarata stingandu-se de multa vreme. Daca esti doar ''dependenta'' de el si prezenta lui esti in problema si trebuie sa scapi.

| angelinthedark a răspuns:

Hei tu vrei sa fi cu el dar nu vrei sa ridici un deget, lasa-ma sa iti spun ca nu e bine ce faci tu, nu se poate totul de-a gata, daca vrei sa salvezi relatia impiedica cumva despartirea nu fa pe figuranta ca nu iti merge, mai lasa fitele si indiferenta ca din cauza lor presimt ca nu iti va fi prea bine.

| Boo a răspuns:

Pai ori e vina ta si chiar esti indiferenta, ori nu mai vrea nimic cu tine ori are nevoie de timp sa lamureasca ce simtethinking

| fluturasul a răspuns:

Nu stiu care este motivul pentru care tu nu actionezi. Nu spun ca esti indiferenta dar dovedeste ca iti pasa si fa ceva. Daca nu faci nimic denota ca esti indiferenta

| al3cse a răspuns:

In viata nu trebuie sa fii pasiva, trebuie sa ii zici daca vrei sau nu sa fii cu el. Vb cu el!

| CosminRo a răspuns:

Pentru ca probabil nu iti mai pasa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Test de prostie. publica textul meu sau nu?!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai lasa orgoliul deoparte, si incearca s-ati arati sentimentele stiu ca iti vine greu, dar daca nu, ai numai de pierdut, numai sa nu te umilesti prea mult ca nici asa nu-i bine, pa si nu te dA batuta niciodata

| Sfarsit...de...inceput....:)) a răspuns:

Poi cred ca nu-l iubesti asa d mult...inkt sa impiedici sa va despartiti...