| celmareinvata a întrebat:

Sunt un adolescent mai timid.Nu prea le am cu fetele.Si imi place foarte mult sa stau la calculator sa mai lucrez exercitii suplimentare pentru liceu sau sa ascult muzica si imi place foarte mult sa calatoresc in toata lumea. Dar as vrea sa stiti ca pe primul plan este cariera.Deci ce fel de fata credeti ca s-ar potrivi cel mai bine pentru mine, avand in vedere ca sunt la liceu.

6 răspunsuri:
| hamster a răspuns:

Stii ca plus si minus se atrag?(acum nu-ti spun ca iti trebuie o drogata sau o f. fa):cred ca ar fi bine una cu personalitate, serioasa, dar mai aiurita(adica uneori sa-i vina asa danseze, sa topaie)sa-ti transmita un pic de energie, sa te faca sa razi(dar nu mereu, ca nu e clovnul tau)sa fie si matura cand trebuie(aaa.si daca sa poate sa fie si virgina, nu ca ar fi o conceptie saui ceva, dar maj virginelor de la liceu, vor sa-si pastreze puritatea--daca tot au ajuns pana acolo-- si atunci se limiteaza la saruturi si cateva imbratisari si nu sunt nici assa posesive)
sper ca acum n-o sa zici ca nu exista fete assa pentru.ca exista(trebuie doar sa le obs.)

P. S:sa nu fie in nici un caz una ca tine, c-o sa aveti o viata monotona... fundita?

| Kennedy95 a răspuns:

Ti s-ar potrivi o fata de genul cum esti si u serioasa cuminte care sa invete si sa vrea o relatie de lunga durata daca asta vrei dar sa stii ca genul asta de fete mai rar in ziua de azi sad. Acuma toate-s pentru bani masini haine etc straight face. Totusi incearca sa gasesti o fata si stai un timp cu ea sa vezi nu trebuie neaparat sa fie desteapta sau frumoasa ci doar sa te intelegi u cu ea. BFt tongue

| fly a răspuns:

Una ca si tine.adica interesata la studiu, sa-i placa cariera si sa nu fie super lipicioasa.la anii tai e super sa ai ideii ca si ale tale, sa fii mandru de asta! Adica o fata inteligenta, curioasa si deschisa cunostintelor si experientelor utile si frumoase ale vietii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai... o fata desteapta, caruia ii place sa calatoreasca frumoasa normal sau cel mai simplu ar fi o fata caruia ii poti spune unele lucruri in care sa ai incredere. o fata cum iti vrea inima. fundita?big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O stewardesa, iar tu sa devi pilot tongue

| eliza00 a răspuns:

Trebuie să îți analizezi caracteristicile tale comportamentale și să găsești ceva complementar. Dar în același timp, deși ea va fi diferită de tine ca și personalitate, trebuie să fiți cât mai asemănători la capitolul valori. Analizează-ți valorile, principiile după care îți conduci viața și nu accepta decât o persoană care să fie de acord cu ele.