E cam directa intrebarea ta, iar daca ea nu are aceeasi parere despre tine, nu o sa-ti cada prea bine refuzul. Eu zic sa mai vorbesti cu ea, sa o intrebi ce mai face, intrebari cu care sa te bagi in seama cu ea. Daca vezi ca iti raspunde si e interesata de discutie cu timpul cheam-o la o plimbare sau ceva. Daca nu e interesata cred ca e destul de evident cum se va termina.
Daca ii spui de pe acum ca simti ceva pentru ea, s-ar putea sa "pici de prost", scuze expresia, nu imi vine alta in minte acum.
Ia-o usor, nu te grabi, analizeaza si incearca sa fii obiectiv, in sensul ca, sa nu vezi lucrurile cum ai vrea tu sa fie, ci cum sunt ele cu adevarat. Bafta!
Pai. daca nu esti timid poti sa o intrebi fata in fata dar daca esti timid vb cu ea pe mess. poti incepe sa vb cu ea.adica sa incepi o discutie. buna cf.si o iei pe ocolite si pana la urma o intrebi.mai bine uite adresa mea de mess:andy_tudor99si vb pe mess.asa iti zic mai multe
Mi-am dat seama ca ma indragostesc de tine, ai vrea sa incerci o relatie cu mine? improvizezi si tu.