| Calinush a întrebat:

Sunt un baiat, am 15 ani toate bune si frumoase :X. Imi place de o fata de la mine din clasa. Ne cunoastem de cand a inceput scoala (1 luna cam asa) Si totul a mers super de la inceput. Pe mess ma inteleg super bine cu ea, la scoala la fel. Dar nu stiu cum sa-i zic sa trecem mai departe. Am intrebat-o odata mai demult si a zis ca ma iubeste ca pe un frate, acum a zis ca mai mult de atat. Dar nu stiu cum sa-i zic. Si daca ii zic si accepta ce fac dupa?! Is foarte confuz la inceputurile de relatie thinking cu timpul toate vin de la sine... dar inceputul e mai greu.

Răspuns Câştigător
| noid a răspuns:

Calinu stiu, fii tu insuti, nu te feri niciodata sa spui ceva exact ce ai pe suflet (bine, mai sunt si cazuri cand trebuie' sa taci din gura pentru a nu jigni pe cineva). Cu cat fata va vedea exact ceea ce ii poti tu oferi, cu atat mai deschisa fata de tine va fi si ea... Iar daca la "a trece mai departe" te referi la sex, eu iti spun sa nu te grabesti. Cum ai spus si tu, toate vin de la sine, cu timpul! Bafta, si tine-ne la curentwinking

2 răspunsuri:
| RobertClaudiu a răspuns:

Poidaca te iubeste mai mult de atat inseamna ca vrea sa fiti in preuna dar fa u primul pas

| Calinush explică:

Nu ma refer la sex, is virgin, si vreau sa raman asa! cel putin pana la o fata potrivita, nu toate curvele (daca era asa puteam cu 1000 fara sa-mi placa)
Si eu vorbesc tot timpul cu ea, apai nu stiu ea a inceput sa-mi zica "inima" eu o pup tot timpu cand o vad, dar nu stiu cum sa-i zic, zambesc zambeste mai mergem prin oras la un suc mno, nu e mult pana la pasu urmator dar nu stiu cum sa o fac thinking sad