anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt un baiat de 14 ani.Problema mea este urmatoarea: imi place de o colega din clasa si as vrea sa o cuceresc. Exista insa niste probleme:
1.sunt cam timid si nu i-am spus in fata ca o plac
2.desi sunt in clasa a 8-a ceilalti baieti nu au prietene din clasa sau din scoala, deci eu as fi cam primul din clasa care are o prietena tot din clasa aceasta. Ceilalti obisnuiesc sa ia fetele la misto si nu le pasa mai de nimic si nu stiu ce ar spune daca as fi primul care devine romantic si are prietena.
Vreau sa aud niste pareri legate de situatia mea. Vreau neaparat sa o cuceresc pe fatahappy daca nu ma puteti ajuta cu nimic mai bine numai postatilaughing

2 răspunsuri:
| 21 a răspuns:

Nimeni nu te poate ajuta. tu esti singurul care te poate ajuta.incearca sa ai incredere in tine si totul va fi bine. timid esti tot din cauza faptului ca nu ai incredere in tine.nu trebuie sa te duci la ea cu buchete de flori si biletele parfumate de dragoste ca ai fi prea penibil si in secunda a doua t-i le-ar da in cap.incearca prin multe alte metode.incepe cu o tema, cu o carte, un pix ceva. dupa care niste teme impreuna, o invitatie la un suc, la un film.cat despre prietenii tai... daca vor rade de tine ca ai pritena inseamna ca nu iti sunt prieteni adevarati, si ca ei gasesti pe toate drumurile.succes

| adina14 a răspuns:

Pai in primul rand buna.Eu sunt Adina si am 16 ani.In fine sa trecem la lucruri mai importante daca iti place de ea eu cred ca ar trebui sa te dai pe langa ea sa va imprieteniti foarte mult si sa afli daca si ea simte ceva pentru tine. Dupa parerea mea nu cred ca ar trebui sa luati fetele la misto pentru ca la un momentdat o sa aveti nevoie de ele.Si ce daca o sa fi primul bucura-te ca tu ai curaj si daac la inceput ceilalti probabil vor rade dupa isi vor dori sa aiba si ei prietene vazandute pe tine ca te saruti cu ea ca va tineti in brate sigur isi vor dori si ei.Soer ca te-am ajutat cu ceva.:*