xxeellaa87 nu speria baiatu', cand ai ocazia nu o rata, o sa-ti para mai rau daca spui "nu", decat daca spui "da"
Ma baiatule tu ce astepti? treci si rupe nu pierde timpu aiurea bleguleee
Eu am 23 de ani, e normal sa nu fi facut sex nici odata? toate la timpul lor. Nu e bine sa grabesti timpul.
Tu esti un labar trist daca esti virgin la 23 de ani -.-"
Nu te lua dupa (truestory) fiecare face ce vrea cand vrea.
Asta e.
Ms pentru sprijin. Stii ca fiecare vede in lume ce este el de fapt
Asa e.fiecare sa faca ce vrea.
am vazut poza din profil sper ca esti tu, pentru ca esti simpatica.
Da eu sunt.
Bine.
Doamne cum sa intrebi asa ceva? E ok stai calm! De ce tie ti se pare ilogic?
Stai linistit, poti incepe viata ta sexuala cand vrei si cand ai ocazia, sunt multe comentari rele la adresa ta dar nu le baga in seama, tot ce trebuie sa stii este ca este viata ta si fie ca vrei fie e ca nu vrei intalnesti persoane rele cu pareri si opinii diferite. NUMAI SA ai grija cu cine o faci, sa porti pezervativ si fata sa merite ca sa ai amintiri placute in viitor despre prima iubire, iti urez succes!
Este f bine ca nu ti-ai inceput viata sexuala pana acum si asta din ce cauza.
1. esti inca tanar pentru asa ceva
2 daca ai fi facut-o deja era posibil sa fi foarte dezamagit pentru ca nu sti foarte bine cu ce se mananca acest lucru si mai tarziu erai putin speriat
3 trebuie sa citesti si sa te documentezi mai mult despre actul in sine
4 toate vin la timpul lor...nu trebuie sa fi speriat
Va multumesc pentru parerile voastre. Era o simpla intrebare ce nu prea conteaza.
Sexu nu are varsta sa fi u pregatit sa se merite cu cine incepi viata sexuala...s intr-adevar e important inainte de a face pasu asta sa te documentezi ca sunt s anumite riscuri sper ca te-am ajutat
Daca esti un fraier si un bleg nu o so incepi nici la pastele cailor
Mutubal întreabă: