Dragul meu, uneori graba strica unele relatii. Poate fata nu vrea sa se implice mai serios, ca sa nu fie distrasa de la activitatile scolare.dar nu dispera.Stai in preajma ei,mai discret,dar sa te stie aproape, n-o sacai prea mult, si atunci restul-daca te place-va veni de la sine.O relatie nu inseamna ca toata ziua sa fiti,, lipiti,, caci asta incepe sa devina plictisitor pentru unul din voi...
Prietene sunt doar 2 obtiuni, in primul rand daca te ajuta cu ceva si eu trec prin chestia asta exact la fel primele zile mesaje vizite chesti tresti saruturi acum mesajele de la ea vin din ce in ce mai greu iar pe mine omoara chestia asta avand in vedere ca si eu cred ca am facut greseala sa ma indragostesc probabil de persoana nepotrivita asa ca mai bine incearca sa uiti nu iti mai fac sange rau asta in primul rand iar in al 2lea rand poate domnisoara te-a vazut din prima clipa ca pe un amic sau un prieten mai apropiat avand in vedere ca ti-a spus ca nu vrea sa aiba de aface cu baieti eu iti doresc succesc dar nu are rost sa te consumi degeaba bft