Mai bine comunică cu Dumnezeu prin rugăciune cînd vrei să-ți descarci sufletul și roagă-te pentru viitoarea ta soție.Relațiile fără finalitatea căăoriei aduc numai răni, vinovăție dezamăgiri.Soțul meu s-a rugat pentru soția lui de la 17 ani, de cînd l- luat pe Dumnezeu în serios și noi ne-am intâlnit cînd avea 23 și peste 11 luni ne-am căsătorit. Între timp a ales să se concentreze pe formarea caracterului, pe învățătură, studii, ca să devină un soț și un tată resposabil, nu să lase în urmă, răni, relații rupte și dezamăgire.
Daca el nu isi dezvolta personalitatea si nu actioneaza pentru a cunoaste cat mai multe fete, se poate ruga la Dumnezeu si 40 de ani ca tot nu gaseste ceea ce cauta. Aveti o viziune foarte ciudata asupra relatiilor.Adica un singur partener pe viata nu e chiar normal din perspectiva mea...Nu sunt ateu, daca va intrebati.Cred in Dumnezeu si am avut parte de multe semne care au adeverit existenta Lui.
Hai ma lasi? -_- Si daca ma rog la asa zisul,, Dumnezeu", o sa imi cada o fata din cer? Deja am ignorat sa-ti citec mesajul din prima propozitie... -_-
Man tu la varsta ta la vrei sa te insori? incearca sa afli ce vrei cu adevarat apoi ne mai auzim, faza cu fetele e ca ele prefera baieti mai in varsta,mai populari, mai frumosi etc
faza cu cartiile ele nu te vor face mai atragator fata de fete sa stii, in scimb eu cand am trimis pe multi la sala au venit rezultatele reale, dezvoltarea persoanala = cum sa minti o fata, cum sa fi un ipocrit, fetele simt asta si nu le plac asta
E absolut normala nevoia de iubire pe care o simti.Nu te ingrijora ca esti diferit de restul baietilor de varsta ta care fumeaza, beau etc.Ai timp destul si pentru asta.Acum o solutie simpla de a iesi din acest impas nu prea exista.Eu te sfatuiesc sa incepi sa citesti carti/articole despre dezvoltare personala.Incearca sa iti stapanesti disperarea ce o ai acum ca nu e prea ok. Dupa incearca sa gasesti persoane cu aceleasi interese ca si ale tale.