| Ionutz2011 a întrebat:

Sunt un baiat de 18 ani din Craiova.Am stat impreuna cu fosta mea prietena 1 an de zile, acum 2 luni ne-am despartit pe tema ca ea iubeste pe altul.Am stat cam 8 luni de zile in aceeasi casa.Inainte sa ne despartim ei ii intarziase menstruatia cu doua luni. Dupa 1 luna de despartire mi-a zis ca o sa fiu tatic, toate bune si frumoase (parintii mei au posibilitatea sa ne creasca pe toti 3 ), ne-am impacat, apoi ea a facut avort. Tragic! A avut o perioada grea care eu am ajutat-o sa treaca peste, mi-a declarat toata dragostea si iubirea din lume, se comporta minunat cu mine! Parintii ei o influentau sa numai stea cu mine... Dintr-o data ea sa indeparat total de mine si nu ii mai pasa de mine! Astazi ma cautat sa vada ce fac am incercat sa vorbesc cu ea dar nu vrea sa vorbim mai amanuntit.Am intrebat'o daca ma mai iubeste a zis ca "oarecum", am intrebat-o ce a fost cu celalalt gen ca il iubeste pe altu (cat am fost desp chiar a avut pe altu). Vreau sa o uit. parei? Eu pe ea am tinuto in puff am avut mereu timp de ea adica nu am refuzato nici o data! Vreau sa o uit. Ajutoor. P. S: Ea re 17 ani

6 răspunsuri:
| maradi3 a răspuns:

Pai incearca s-o ai in mintea tadoar asa,"oarecum"fix asa cum te are ea! Doar nu esti nebun sa vrei sa-ti faci casa cu una ca aia! trezeste-teeeee!happy

| lumy8876 a răspuns:

Pai e clar de ce a reactionat asa, din cauza varstei, s-a lasat influentata.si opate ca nu te iubea asa de tare pe cat zicea ea,din moment ce a avut puterea sa iti zica in fata ca iubeste pe altul! cred a stat cu tine,dupa ce v-ati impacat doar sa o poti ajuta sa treaca peste drama cu avortul! acum,tu vrei sincer sa o uiti? chiar crezi ca nu semai poate reface nimic? nu crezi ca este pacat dua atat timp? daca tu zici ca ea a avut pe altul in perioada cand voi nu ati mai fost impreuna,atunci singura solutie,in cazul in care tu chiar vrei sa rupi orice legatura cu ea,este sa incepi si tu o alta relatie,cu o alta fata,asa,usor usor,in timp,atentia ta o sa fie indreptat spre cealalta, si nu o s ate mai gandesti la ea asa rau! acum totul depinde numai de ce simti tu, si de ce anume iti doresti cu adevarat de la ea! bafta

| Ionutz2011 explică (pentru lumy8876):

Nu, numai este nimic de refacut, pur si simplu chiar daca imi este greu numai vreau eu! Rau cu rau dar mai rau fara rau ceva de genul! Singura mea dorinta este sa o uit! Am incercat sa ma gandec la toate relele care mi-le-a facut dar nu reusesc.

| JustOneSmile a răspuns:

IOnutz. STai linistit mailaughing gaseste-ti pe cineva care sa te iubeasca cu adevarat.ea nu te merita.Baftaa multa :*

| hackyy a răspuns:

Tu 18 si ea 17? si deja trebuia sa aveti un copil? va ratati viata asa ma. cat despre problema ta, probabil parintii ei au avut o influenta foarte mare asupra deciziei, si poate de aceea ti-a spus "oarecum" tinand cont de faptul ca este si minora.nu stiu ce sa-ti zic. poate a avut pe altul doar incercand sa te uite pe tine. daca ai bani ia-ti un avion si fugiti in lume.baftalaughing

| olimpiaclaudia a răspuns:

Dragul meu, la varsta ta se uita cam greu. nu-i asa ca ai senzatia ca nu poti trai fara ea? ancearca sa te uiti an jurul tau sa vezi cate fete frumoase sunt care abia asteapta putina atentie. gandeste-te ca pur si simplu si-a batut joc de sentimentele tale. nu merita