| DupaCraciunFacemGratar a întrebat:

Sunt un baiat de 18 ani si problema mea este ca m-am indragostit efectiv pe strada si nu stiu ce sa fac. Pana acum am mai avut iubite, stiu cum sa ma comport cu fetele, dar habar nu am cum s-o abordez pe o fata pe care o vad zilnic pe strada. Nu stiu ce ar trebui sa fac. Am incercat s-o gasesc pe facebook, sa ii gasesc macar colegii, dar nu reusesc nimic si mi-e frica s-o urmaresc sau s-o spionez, dar nici nu vreau sa isi faca o parere proasta despre mine. Va rog dati-mi o idee: ce ar trebui sa fac intr-o astfel de situatie? Eram pe punctul de a scrie un mesaj de dragoste pe asfalt in locul in care de obicei drumurile noastre se intersecteaza, dar m-am oprit in ultima clipa desi deja cumparasem tubul de spray. Ar fi fost o idee buna?

1 răspuns:
| doddydolly a răspuns:

Cu toate ca ar fi un gest foarte frumos dar acesta in cazul cuplurilor:X poate daca o fata se uita la un asemenea mesaj venind din partea unui baiat care doar il vede zilnic nici macar nu stie cum il cheama ar crede ca esti putin disperat laughing.Dar daca tot iti place asa de mult de ea incearca sa gasesti un subiect de discutie comun sau daca tot va vedeti in fiecare zi incepe sa o saluti si asa din salut in salut...o mai intrebi apoi "ce face" si poate o sa ajungi chiar la o discutie undeo sa o cunosti mai bine. Sper ca ti-am fost de ajutor:*