| DupaCraciunFacemGratar a întrebat:

Sunt un baiat de 18 ani si problema mea este ca m-am indragostit efectiv pe strada si nu stiu ce sa fac. Pana acum am mai avut iubite, stiu cum sa ma comport cu fetele, dar habar nu am cum s-o abordez pe o fata pe care o vad zilnic pe strada. Nu stiu ce ar trebui sa fac. Am incercat s-o gasesc pe facebook, sa ii gasesc macar colegii, dar nu reusesc nimic si mi-e frica s-o urmaresc sau s-o spionez, dar nici nu vreau sa isi faca o parere proasta despre mine. Va rog dati-mi o idee: ce ar trebui sa fac intr-o astfel de situatie? Eram pe punctul de a scrie un mesaj de dragoste pe asfalt in locul in care de obicei drumurile noastre se intersecteaza, dar m-am oprit in ultima clipa desi deja cumparasem tubul de spray. Ar fi fost o idee buna?

1 răspuns:
| D3X73R a răspuns:

Foarte frumoasa ideea cu tubul de spray dar te cam grabesti... opreste-o intr-o zi intreab-o cat e ceasul cere-i nr de telthinking dracu stiehappy Nu te arunca asa de repede cu declaratiile dedragoste o sa te creada obsedat sau poate o sa inteleaga gresit(o sa creada ca-ti bati joc d ea)