In primul rand, lasa deoparte timiditatea, te va trage in jos daca nu scapi de ea.In al doilea rand indrazneste, e cel mai important lucru.Mai rau o sa-ti para ca nu ai incercat nimic, deloc.Nu mai sta rezervat sau sa eviti conversatiile cu ea."Iesi la joc" cum s-ar spune
Eu sunt sincer si direct.
Intra in vorba cu fata respectiva dai o intalnire si spune-i ca o placi si ai vrea sa fie prietena ta si vezi cum reactioneaza.
E simplu, fetelor le place spontaneitatea si originalitatea.
Deci fii spontan, fii tu insuti, sincer, fa-o sa se simta speciala cand e cu tine. Si cum a spus fifty intelegete bine cu prietenele ei de la tine din clasa ca apoi sa intri in vb cu ele atunci cand sunt impreuna cu fata respectiva, intr-un final invit-o la un suc dupa ore.
Si nu uita sa fii amuzant fa-o sa zambeasca si usor usor o sa vezi rezultatele, dar nu astepta prea mult ca ai sa te blochezi in relatia amicala doar deci treci la actiune Succes
Eu zic sa nu mai fi asa timid si sa-i spui ca iti place de ea si sa-i ceri prietenia, nu stiu dc se mai foloseste termenul asta. Pe vremea cand eu aveam varsta ta intrebarea era"Vrei sa fi prietena mea?"
Incearca sa te intelegi bine cu prietenele ei, si dupa cu ea ia-o usor cu ea fii alaturi de ea si incet incet spune-i
fetele prefera ceva cu cap si curaj, nu face pe milosu la ea ca o sa isi bata joc de tine, iti zic doar fi bun si apropiat de ea si dupa ii poti zice e cel mai usor asa BAFTA