| alyjr a întrebat:

Salut sunt un baiat in varsta de 23 ani si am si eu o mica problema sa zic. Dece nu am eractie in timpul unei partide de sex.( nu fac sex foarte des dar in schimb am eractie cand ma masturbez) puteti sa-mi dati cateva sfaturi...
(Adica daca nu ejaculez in timpu unui act sexual dar daca ma masturbez am eractie adica ejaculez

Răspuns Câştigător
| darrio2007 a răspuns:

Erectie este atunci cand ti se scoala.Iar ejacularea este atunci cand elimini sperma.Cam faci confuzie.Cauza este abuzul de masturbare.Iti dispare placerea atunci cand o faci cu o fata.La multi le raspund in acest mod.Ca masturbarea nu e buna.Asa ca, mai lasa laba si fa-ti o iubita.

| alyjr explică (pentru darrio2007):

Mersi frumos

11 răspunsuri:
| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Ma nici nu stii ce spui!

| Seba2013 a răspuns (pentru Th3AbSinTh3):

rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor

| Th3AbSinTh3 a răspuns (pentru Seba2013):

Pai nu-i asa, pun pariu ca nici buletin n-are, i-am mai raspuns si ieri cred(si i-am raspuns serios)...

Nu de asta rad, nu ma intereseaza ca nu are buletin.
Este de apreciat cum se chinuie, sa se faca inteles.
Nu ii de ras, poate el acuma incerca sa se descopere.
big grin

Poate ca-i prea devreme laughing)) daca nu-l asculta deloc

Nu l-ai inteles, pe el il aculta, doar atunci cand se masturbeaza.
Cand face sex, nu il asculta.

Greu de crezut, dar sa trecem peste asta...
poate e pe invers, cand se masturbeaza se gandeste la baieti...

| corbulalbrosu a răspuns:

Imposibilitatea de a ejacula in cazul sexului real, poate fi cauzata/provocata de o disfunctie sexuala de natura psihica. Ar fi indicat sa te prezinti la o consultatie facuta de medicul de familie care in cazul ca nu isi da seama de afectiunea reala sa-ti dea trimitere la un psihoterapeut. Multa sanatate.

| Seba2013 a răspuns:

Atunci cand te masturbezi, ce folosesti ca obiect de dorinta?

| alyjr explică:

Adica de ce nu ejaculez in timpul unui act secsual si inrest ejaculez cand ma masturbez