| acristi a întrebat:

Sunt un baiat si sunt intr-o relatie cu o fata de o luna si ceva. Suntem f deschisi unul cu altul, avem activitate sexuala des, am ajuns foarte repede la "te iubesc", venind prima data din partea ei, la aniversarea de o luna mi-a luat ceva scump si semnificativ, ne-am cam certat de cateva ori pe motive generate de mine si de faptul ca nu sunt "suficient de matur" si ii dau dreptate, dar a zis ca e aici sa ma ajute si oricat de mult as vrea sa ma despart de ea(i-am zis ca o fac pentru binele ei) a zis ca nu vrea pentru ca a vazut in mine ceva ce isi dorea mereu. Problema e ca eu sunt panicat, adica gelos, posesiv. de fiecare data cand o vad ca e on si nu imi da mesaj sau zice ca imi da si o face mai tarziu ma panichez. Stiu ca nu e normal si ca incerc sa fac tot posibilul sa ma schimb si se observa schimbari spre bine in comportamentul meu. Dar am uneori ganduri cum ca nu e adevarat ce simte pentru mine, ganduri tampite ce sa zic. De multe ori ea imi araata contrariul a ce am zis(ca nu simte nimic), prin comportament si ma linisteste f mult. Voi ce parere aveti? E adevarat ce simte ea? Ce ar trebui sa fac eu? O iubesc cu adevarat si m-as uri pe mine daca ne-am despartii. Plus ca amandoi vorbim (mai mult a venit din partea ei dupa am vb si eu) despre noi 2 in viitor peste ani multi, de asemenea suntem f deschisi cand o deranjeaza ceva la mine se supara, ma iarta, dar nu evita niciodata sa imi zica ce a suparat-o. Rog raspunsuri serioase, Eu am 19 ani, ea la fel.

2 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Nu cred că ai 19 ani. Poate 9...

| Crisologo a răspuns:

Daca comportamentul tau este ca urmate a anumitor lucuri pe care le face, si simti cu tarie ca ceva nu e bine, pai chiar nu e, daca totusi nu ai motive faci asa ca iti e frica sa nu se uite dupa altii si ghici ce..De ce ti e frica de aia nu scapi, iti zic sigur. Poate iti vine greu sa crezi dar stai linistit, Nu e ultima fata. Ca o sa fiti pana la adanci batraneti e doar entuziasm de moment. Bafta!