| George0197 a întrebat:

Salut.Sunt un barbat relativ inca tanar am 26 de ani.Dar n-am avut niciodata iubita si prieteni apropiati am avut decat unul pana la varsta asta tin sa mentionez ca nici macar cunostinte nu am.In prezent nu mai am pe nimeni si voiam sa va intreb ce sanse mai are un om ca asta? Trebuie sa recunosc ca toata adolescenta a fost destul de singuratica si nimic nu s-a intamplat in ea nimic 0.La facultate n-am plecat si nici bacalaureatul nu l-am dat din motive personale.Am avut cateva locuri de munca dar....acolo fara succes n-am reusit sa leg nimic.In prezent recunosc ca imi caut o slujba pentru ca n-am.Mentionez ca n-am nici permis sau vreo scoala ci doar 12 clase. Oamenii ca mine isi mai pot gasi pe cineva sau trebuie sa se multumesca va vor fi singuri restul vietii? In prezent stau intr-un oras mic de provincie dar urmeaza sa ma mut in alta parte intr-un oras mai mare.M-ar ajuta cu ceva? Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

57 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Ar fi bine să te rogi lui Dumnezeu ca la timpul pe care El il consideră potrivit să aducă in viața ta fata care EL stie că ar fi potrivită pentru căsătorie.inainte de a caua o relație ar fi bine să cauți o slujbă si să te ții de ea.

| Alexandru1111199 a răspuns (pentru ania):

Ce mentalitate de anii 1400....de ce credeti ma toti ca toate realizarile in viata pe care le aveti le aveti ca asa a vrut Dumnezeu? Daca vrei un lucru si esuezi si te dai batut nu inseamna ca Dumnezeu a zis ca e mai bine sa esuezi si sa faci altceva rolling on the floor asta arata doar ca esti delasator.Ganditi 2 secunde si in obiectiv. Dumnezeu are 8 miliarde de prunci, credeti ca l-ar ajuta pe unu mai mult decat pe altul? Dumneavoastra din poza observ ca aveti 4 copii, l-ati ajuta pe unul mai mult decat pe altul? NU, asa si Dumnezeu ti-a dat liberul arbtiru ti-a dat libertatea sa iti faci tu alegerile, daca alegi prost nu e vina lui.

| George0197 explică (pentru Alexandru1111199):

Eu cred ca Dumnezeu nu e raspunzator pentru ce alegeri proaste faci si nici ca o iubesti pe Andreea de exemplu si ea nu vrea sa fie cu tine e vorba de legile universului.Viata e dura!

| Alexandru1111199 a răspuns (pentru George0197):

Pai asta zichee hee oamenii astia doar cauta niste scuze.Ai primit mesaju ala in pv sau nu te lasa site-ul sa dai mesaj?

Nu ma lasa siteul.Folosesti vreo aplicatie gen what app?

Nu folosesc, dar uite cum sa faci, raspunde la intrebari si dupa avansezi in grad si dupa vorbim acolo in pv, sau daca vrei mai pui si tu cate o intrebare si iti raspund eu sau imi mai zici progresu tau raspunzand la intrebarea ta aia unde ti-a mscris prima data. Apropo ai schimbat ceva la tine pana acum? Te-ai apucat de ceva?

Cum spuneam trebuie sa ma mut intr-o luna sau doua dar incerc sa depun cv-ul sa-mi caut de lucru.Dar as fi vrut cumva sa fac ceva si pentru mine si nu stiu cum adica sa ma apuc de ceva dar oricum sa vad daca am timp. Voaim sa te intreb ce este acela un incel am tot cautat si spune ca este un fel de celibatar dar involuntar dar si uraste femeile si e misogin.Eu nu sunt.Se pune?

Pai ce legatura are? De unde ai auzit termenu, in ce context? De scoala te apucasi? Faci ceva pentru bac sau?

Pe internet despre astia singuri.Iar de bac sa ma gandesc in functie de salariu la ce as putea sa fac.Dar sa stii ca am incercat sa invat la biologie singur si e greu cu atatia termeni.Ai spus ca fizica e mai sau chimia? Nu stiu nici cat mai este o ora de meditatii sau cat imi trebuie.O sa incerc sa ma uit peste subiectele la romana.

La romana n-ai la ce subiecte sa te uiti ca ideea e simpla faci subiectu 3 cum trebuie cam deja ai luat bacu la romana, ca la romana prima parte e easy o poti face si dupa atata timp de pauza ca sunt intrebari de clasa a8, iar partea a 2 iti da sa faci tu un text despre un subiect anume sa-ti dau cu parerea.Iar acum depinde la cealalta materie ce profil ai fost la liceu ca din aia dai, daca ai fost tehnologic cum ti-am zis eu probabil dai la fizica/chimie/biologie asa am avut eu.Eu iti zic sa te pui pe fizica ca la fizica ai asa : ai 4 capitole din care trebuie a alegi 2, TOATA lumea alege mecanica si electricitate, prima parte e o grila cu 5 intrebariwinking daca stii formulele e easy ca folosesti rezultatu de la sfarsit cu toate variantele si le incloueisti in formule, iar la partea 2 si partea 3 ai 2 probleme, deci ai o grila cu 5 intrebari si 2 probleme la un capitol, asta dai la bac, ai in total 10 grile si 4 probleme. Uite : https://profesorjitaruionel.com/......model.pdf. uite stii deifinitiile si formulele si e easy.

| dullcat a răspuns:

Buna.Ai sanse pana la cer si inapoi, ca doar esti un adult de 26 de ani, nu de 62.Si nici atunci nu e tarziu sa speri.Singura greseala este ca gandesti de parca ti s-a terminat deja viata.

| George0197 explică (pentru dullcat):

Buna! Mutumesc de incurajare esti o dulce:*.

| Hyperion7 a răspuns:

Te-ai gândit să dai bacul acum? Ok, n-ai avut cum să îl dai când a trebuit, dar ce-ar fi sa îl dai? Ok, nu o sa fie ușor să mai te pui cu burta pe carte, dar daca chiar iti dorești, șanse să îl iei sunt.
Cunosc personal cazuri de persoane care au dat bacul la 40+ și care au reușit! Nu vad de ce tu nu ai face-o.
Cat despre iubita,nu e o regulă sa ai relație, până la urmă,decât cu o fata nepotrivita care sa își bata joc de tine,mai bine singur investind in viitorul tau! Cel puțin eu așa văd lucrurile.
O să spun un adevăr dureros,dar care tot adevăr e până urmă și anume că tu ești important pentru alții cat ești folositor,de unde nu mai ești folositor, ești aruncat, fara mila, la gunoi.
Așa că nu te baza pe cei din jur sa te scoată din groapă, ci bazează-te doar pe tine.Sigur nu vei da gres.
Poate o sa zici că e sf ce îți zic, nu, nu e! Ai nevoie de un gram de optimism!

| George0197 explică (pentru Hyperion7):

Salut! Ai dreptate aici, dar tocmai mama mea ma descurajeaza.Bacul intr-adevar a fost si este un obiectiv important pentru mine.Mi-ar fi placut sa fac tehnica dentara si aici imi trebuia examenul asta.Cat despre iubita nu stiu ce sa zic....ma simt doar singur. Vreau sa ma apuc de sala macar daca o sa arat mai bine cine stie.Multumesc frumos pentru sfat!

| Hyperion7 a răspuns (pentru George0197):

Uneori trebuie sa fii oaia neagra,cel care sfidează fricile părinților, limitările lor.Ei vor să te protejeze cumva la extrem,nu e ok.
Trebuie sa faci pipi contra curentului,daca pot spune așa laughing și să mergi înainte indiferent de obstacole! Știu că e un drum anevoios,dar daca ai un țel, urmează-l, nu-l lăsa să se piardă în neant!
Cat despre singurătate…crede-ma că o să îți dorești din tot sufletul singurătate atunci când vei fi intr-o relație, așa că mulțumește-te cu libertatea pe care o ai acum să te realizezi pentru că într-o relație trebuie sa investești timp, energie, bani și așa mai departe.Asa că da,realizează aceste task-uri,ca atunci când vei avea relație,sa fii cat de cat realizat.
Știu că visezi la relații ca-n filme,dar nu va fi cazul, nu din prima, din păcate.
Așa că decât să te demoralizeze una și să își pierzi din putere, mai bine lasa lucrurile așa!
Cat despre sala, un pas foarte bun!
Mult succes!

Cum e frate, cum ti-a fost ziua?

M-am tot gandit la ce mi-ai scris si cred ca nu stiu mi-am dat seama ca m-am ratat intr-un mare fel.Nici nu stiu de ce sa ma puc prima data. Vreau sa-ti spun ca urmeaza sa ma mut oricum din orasul meu dar oricum mai pus serios pe ganduri ceva n-am facut bine cu viata mea.Nici nu stiu ce sa fac....ma tot gandesc sa-mi dau bacul si ma apus de sala dar nu stiu cu ce timp dar oricum daca aveam bac la istorie era mai usor dar sunt asa de furios.Am avut si o discutie serioasa in familie si le-am spus ca n-am nicio realizare efectiv ma simt gol pe interior.Sunt un adult in toata firea si nu sunt in stare sa-mi iau viata in maini poate ca ai dreptate si noi suntem consecinta alegerilor noastre gresite.Am realizat ca daca plecam la facultate poate imi puteam face o iubita mult mai usor si poate un job mult mai bun.Nu stiu, ma simt ca si cum m-a busit ceva si m-am trezit acum la dura realitate.Se simte foarte rau.Am plans.

E bine ca te-ai trezit acum, daca vrei vorbim in privat mai multewinking, ca stam si facem spam aiurea la intrebare aici + ca mai vad si altii ce scriem.

Am vrut sa vorbesc cu tine dar nu ma lasa TPU.

Ia vezi ti-am dat mesaj, iti apare poti sa vorbesti?

| George0197 explică (pentru George0197):

Spune ca am statut de junior.

| Emma30555 a răspuns:

Părerea mea e sa devi mai sociabil, mai deschis. La următorul job încearcă sa, te împrietenești măcar cu băieții, apoi dacă ai un cerc de prieteni ai șanse sa cunoști o fata care sa se potrivească cu tine. Sunt mulți care nu au studii sau bani și totusi au relații, familie etc. Dacă reușești sa fii un pic mai sociabil, ar fi bine, nu trebuie sa fii vorbăreț sau sa fii altfel decât ești ci doar sa te împrietenești mau ușor cu restul oamenilor, sa i asculți, sa te porți frumos, sa nu jignești sa nu te cerți sa fii mai plăcut, pe scurt

| George0197 explică (pentru Emma30555):

Buna Emma.Eu nu ma consideram incel dar cica asta sunt eu.Eu sa stii ca iubesc femeile in general nu pentru chestii fizice gen intimitate, ci pentru ca si mama este femeie si sora mea este femeie toate femeile merita iubite din lumea asta. Apropo se apropie 8 martie, la multi ani!

| siriusblack98 a răspuns:

Stai chill ca nu ai pierdut nimic și nu e nimic pierdut. Ai timp. Just think about it, ai nevoie de maxim 4 ani ca să îți pui viața pe picioare din toate punctele de vedere.
1. Faci rost de un job ca trebuie să găsești ceva, e imposibil sa nu găsești în 3-4 luni de zile daca îți cauți ca forță de muncă nu prea are nici o firmă.
2. Dupe ce faci rost de job, te pui frumos in timpul liber și înveți pentru bac. Îți garantez ca dacă înveți la 3 materii și la cele la care nu te descurci bagi și niște meditați, după un an de învățat îl iei din prima fără probleme ca nu e cine știe ce. Apoi după ce l-ai luat, te-ai înscris frumos la o facultate la FR sau la ID și așa îi dai înainte și cu facultatea și cu jobul. După 3 ani, ai terminat și facultatea.
3. Tu in timpul asta de 4 ani e imposibil daca îți dorești și încerci să nu îți faci o prietena. Și la job ai șanse să găsești o fata cu care sa te înțelegi. Ai grija totuși să nu faci greșeala să te mulțumești cu orice ciudata/psihopata din simpla disperare.
Daca mai ai alte întrebări, fie aici fie in privat îmi poti scrie oricând.

| Hyperion7 a răspuns (pentru siriusblack98):

Am eu câtevaI don't want to see

| George0197 explică (pentru siriusblack98):

Salut.Sunt sfaturi pertinente dar sa stii ca am facut liceu tehnologic si tocmai matematica toaca aici.Am fost bun la materii umaniste in liceu dar erau neimportante.La uman n-am putu merge in orasul meu deoarece nu erau decta 2 clase in tot orasul si a fost concurenta mare atunci cu ani in urma.

| siriusblack98 a răspuns (pentru George0197):

Păi și nu înțeleg care e problema aici sincer. Tot ce vad sunt niste scuze banale ca sa nu te pui pe treabă să îndrepți anumite lucruri din viața ta care susții ca te deranjează. Puteai sa termini și liceu agricol ca nu avea importanță. Totul se învață.

| TimberWolf a răspuns:

Nu mai scrie chestii din astea pe aici ca lumea va rade de tine, nu-i pasa nimanui.
Vremurile s-au schimbat, daca nu reprezinti ceva nu te mai baga nimeni in seama, desi majoritatea sunt si ei niste parliti la randul lor sunt toti plini de pretentii.
Am avut o femeie era plina de pretentii dar nu era buna la nimic, paguba la usa omului nu stia sa faca nimic si nici nu vroia sa invete dar pretentii si basini la maxim, i-am zis pa si gata.
Ca tine sunt majoritatea dar se ascund dupa perdea si vor sa para imparati, crede-ma, stiu ce zic, ii vezi in bemveuri sau mertan si stau in chirii si mananca paine cu salam, dar evident basinile la ordinea zilei.
Sper ca ai inteles ce vreau sa-ti spun.

| George0197 explică (pentru TimberWolf):

Sa inteleg ca totul este o prefacatorie si trebuie sa accept adevarul.Dar mi s-a spus doar sa fiu mai sociabil par cam neprietenos.

| TimberWolf a răspuns (pentru George0197):

Da frate esti nebun, am lucrat ca si casier o perioada la un magazin(nu dau nume) toti care veneau cu exceptia a 2-3 erau parliti plini de basini, doar figurile erau de ei, era una care fluiera la mine si ma striga cu ba pana i-am zis vezi ca aici nu e la tine la tara, vorbesti politicos cu mine.
altii veneau beti si faceau figuri si a doua zi cand veneau iar erau mielusei. Sa nu mai zic ca majoritatea erau atat de prosti incat nu erau in stare sa se uite la un pret, altii mai grav, nici nu stiau ce cumpara, ma jur, abia cand se uitau pe bon vedeau ce au cumparat.
E lumea plina de prosti si parliti, fi vesel!
Probabil ca esti mai diferit, mai linistit, mai sincer de aia nu te adaptezi, sociabil cu cine sa fi frate ca si eu am incercat, sunt numai terminati, ma jur.

| OwlMyGod a răspuns (pentru TimberWolf):

Alo, puțin hater așa, nu crezi?
Omul chiar a pus o întrebare pertinentă și sinceră și vii tu să îți dai cu părerea aiurea.
Not cool, man

| George0197 explică (pentru OwlMyGod):

Poate ca ai dreptate dar sa stii ca am incercat site dating apps cum un site numit sentimente si...am bagat bani si degeaba.

| George0197 explică (pentru OwlMyGod):

Si am mai avut o problema acum ceva timp mi-a placut de o tipa de varsta mea dar din cauza diferentelor de studii si financiare nu cred ca am vreo sansa si acum sufar din cauza ca o palc foarte mult dar n-am curajul sa-i spun si am vrut sa o invit si la un suc dar nu a vrut.

| Hyperion7 a răspuns (pentru George0197):

Ok,nu a vrut și ce?
Fete sunt, slava cerului!
Nu trebuie sa te distrugi sau sa te lași distras de o oarecare, distracția de abia acum incepe!

| Alexandru1111199 a răspuns (pentru TimberWolf):

Pai daca tu esti un nimeni care nu vrea sa evolueze, ce femei crezi ca atragi? Tu esti un amarat care munceste ca vanzator pe 2000 de lei si are pretentia ca femeia de langa el sa fie doctorita si sa ia 8000 de lei nu? Nu ti se pare corect de la viata sa vrei sa fii cineva si sa ai pretentii? Asta e gandirea sa ai pretentii sa ajungi cineva sa fii cineva, tu te oftici cand vezi pe unu ca are pretentii pentru ca tu toata viata ai vrut doar sa fii un nea ionica care munceste ca vanzator nu? Nu poti sa-i judeci tu pe altii cand tu esti nimic..Nu mai da sfaturi ca nu le aihee hee, daca tu ai o viata de **** si nu vrei sa schimbi ceva nu inseamna ca toti trebuie sa o aiba si sa aiba gandirea ta.

| TimberWolf a răspuns (pentru Alexandru1111199):

Deci in primul rand ce ai scris tu aici chiar nu are legatura cu ce am zis eu, sunt doar frustrari personale.
In al doilea rand daca erai un om asa important si pregatit nu aveai timp sa stai pe TPU iti zice fratele tau!
Vad ca scrii carti intregi pe aici, ce om calificat are timp sa faca asa ceva, nici macar eu care sunt un om normal n-am timp sa scriu romane cum scrii tu.
Hai lasa vrajeala ca nu-ti merge cu mine! mai sunt 2-3 boschetari pe aici la fel ca tine, mari ''smecheri''.

| TimberWolf a răspuns (pentru OwlMyGod):

Imi pare rau ca te-ai regasit in ce am scris acolo, asta e.
Sau nici tu nu ai inteles ce am zis?

| Alexandru1111199 a răspuns (pentru TimberWolf):

Aha deci sunt boschetar ca nu sunt ca tine sa trag lumea in jos nu? Ca nu sunt ca tine un depresiv care se plange ca domne ce viata grea am eu.Vere toata lumea are o viata grea dar fiecare are viata grea dintr-o anumita perspectiva asa ca scuteste-ne, tu stai si te plangi ca dai doar de sclifosite, pai ba vere, femeile bune alea de treaba, destepte nu ies cu casierihee hee care muncesc pe 2000 de lei, femeile alea bune ies cu doctori avocati..ca daca ele au scoala si fac bani multi doar nu o sa iasa cu ionica care castiga mai putin ca elehee hee TU esti barbatu, nu ea.Zi-mi si mie de ce o femeie ar iesi cu tinehee hee? Ca sa ce? Sa te aude pe tine cum te plangi ca domne ce viata grea ai.Iar asta ca domne da tu de unde ai timp sa scriihee hee, crezi ca toti avem acelasi program? Fiecare are alt program de lucru, fiecare dupa inteligenta lui nu?

| Alexandru1111199 a răspuns (pentru OwlMyGod):

Putin e putin spushee hee) omu efectiv isi varsa frustrarile vietii aici si tot NOI astia care dam raspunsuri pertinente suntem aia tristi rolling on the floor. Bine ce pretentii sa avem de la ''LUPICA'' mai mult de 14 ani nu-i dau ca n-ai cum sa ai peste 20 de ani si sa-ti pui numele lupica.

| vasileparnaie a răspuns (pentru George0197):

Frate eu zic sa te apuci de laba intensiv pe hentai si reddit o sa te vindece de boala

| TimberWolf a răspuns:

Vad ca sunt cativa care s-au regasit in ce am scris acolo, nu mai fiti tristi, acceptati realitatea!

| TimberWolf a răspuns:

Pentru Alexndru(mare smecher mafiot bogat) Aha, deci tu esti avocat sau doctor? ca nu-mi dau seama, doctorii n-au timp sa stea pe TPU si avocatii la fel.
Zi frate, ce lucrezi si cat castigi, de fapt nici nu trebuie sa-mi spui ca stiu sigur ca te tine mami si tati.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Corect "relativ tânăr".
Imediat vei fi un boșorog.

| George0197 explică (pentru anonim_4396):

Sincer sa fiu o zic fara rautate nu stiu la 26 de ani unde te incadrezi ca esti inca tanar dar esti trecut de 18.Nici nu stiu ce sa zic.

| Alexandru1111199 a răspuns:

Ba frate in primul rand uita tot ce ai facut ieri, azi e azi, azi trebuie sa fie ziua cand te trezesti la realitate, din ce spui tu aici te-ai trezit ai facut primul pas ai constientizat ca nu esti bine.Acum al doilea pas e sa pui pe o hartie caracteristicile pe care le ai acum si caracteristicile pe care vrei sa le ai.Adica poti sa pui pe lista asa toate lucrurile pe care nu le ai si tinzi sa le ai de exemplu daca as fi in locul tau as pune asa :
1. bac- esti in februarie mai ai 3 luni la dispozitie sa iei bacu, nu e ceva imposibil, eu cand l-am dat nu invatasem nimic pana la data cand am dat simularea si simularea a fost prin martiewinking, la romana e foarte usor daca inveti jumate de pagina de comentariu pe zi intr-o luna ai invatat toate operele..maxim 20 de minute iti ia sa inveti juma de pagina, la matematica e si mai usor intri pe google si cauti asa : jitaruionel variante bac si iti apar acolo toate variantele de bac, iei variantele alea si te apuci sa rezolvi apoi intri pe Youtube si cauti pauza de mate, e o fata care rezolva exact variantele de bac aceleasi pe care le gasesti si pe site-ul ala si iti si explica asa am invatat eu care am luat 3 in simulare sa iau 8 la bachee hee DOAR invatand de la fata aia, iar la a 3 materie acum depinde ce ai.Deci asta e al doilea pas pe care trebuie sa-l faci (pentru ca toate sunt conectate, daca vrei o femeie calumea desteapta trebuie sa fii si tu destept).
2. un job stabil pana iei bacu.
3. apuca-te de sala, iti schimba mentalitatea nu mai gandesti negativ, cu cat vezi ca iti schimbi corpul cu atat iti vine motivatie sa faci mai multe lucruri, plus ca o sa te ajute si pe tine si psihic si fizic(ti-o zice unu care lua bullying in fiecare ziwinking la scoala, iar in momentu cand am inceput sa fac sport mi-am schimbat gandirea iar lumea nu mai dadea bully ca vedeau ca sunt si eu increzator in mine).
4. i-ati carnetu de sofer,nu il iei ca sa combini nu stiu ce rapanoasa, dar il iei pentru ca ar fi un mic achievement care o sa te ajute pe viitor si mental o sa te ajute(o mica victorie sa zic asa), ai nevoie de masina sa te plimbi, sa-ti airisesti mintea, sa mergi intr-o vacanta, sa mergi cand vrei unde vrei nu sa stai dupa motocar.
5. dupa ce iei bacu, muta-te intr-un oras nou plin de oportunitati,+ vezi si tu alta mentalitate, muta-te ori in cluj ori in Bucuresti, intr-un oras mare unde gasesti oameni mai destepti, nu ca unde stai acum..ca logic intr-un oras de asta de provincie gandirea e lasa ba ca merge si asa.
6. schimba-ti stilul vestimentar, imbraca-te si tu mai elegant, cauta pe google old money style, imbraca-te elegant, nu ca toti nea ionii in trening.
7. dupa ce iei bacu baga-te si tu la o facultate, poti alege ase ca e genu de facultate la care intra oricine si te si ajuta pe viitor chiar daca nu profesezi neaparat in domeniu.
8. cauta si tu o sursa de venit pe langa jobu pe care il ai deja,uite ai putea de exemplu sa-ti faci un canal de Youtube si sa-ti inregistrezi asa zisa calatorie spre a ajunge cineva gen. Sa faci vlog in fiecare zi cu evolutia ta, sau iti fac un canal de Youtube dedicat unui lucru care iti place tie gen fotbal faci si tu ca asta @xendio, poti cauta pe Youtube, e foarte usosr sa faci genu asta de content doar cauti pe Youtube diferite faze si le bagi pe toate intr-un clip si produci destul de mult, poti cauta pe socialblade canalul aluia si o sa vezi ca face mai mult decat face un om de rand, iar sumele alea sunt aur in Romaniawinking.
9. iesi sa in club macar odata pe saptamana sau la un restaurant ceva, la cinema, la mall. asa cunosti femei, nu stand ca fraieru pe aplicatii de datehee hee, aplicatiile de date sunt facute sa cauti una pe care sa o bubui maine..asa cauta si alea nimeni dupa aplicatiile alea nu cauta relatii stabile, mai ales femeile.Ele sunt ceva gen aa asta e sarac next, next stii ce zic? Pe aplicatiile alea gasesti cele mai superficiale femei care asteapta sa fie intretinute, femeile adevarate le gasesti in viata reala.
Deci astea 9 daca le faci sigur iti schimbi viata si ajungi mult mai bine decat esti deja.
Deci femeile vor in general (femeile adevarate nu rapanoasele) barbati curati,eleganti,increzatori in propriile forte,cu obiective mare in viata(nu sa fie niste sclavetii care sunt vanzatori la magazin toata viata),vor sa fie dominate(nu sa o iei la palme,sa o domini cu inteligenta ta,cu masculinitatea ta). Daca ai bacu,faci o facultate sau iti faci un business al tau,important esa vrei sa fii dracu cineva nu sa fii un parlit, atunci atragi si femei inalte in societate, daca faci ce ti-am zis eu mai sus, nu mori singurwinking.Nu te mai lua dupa depresivii astia de prin comentarii ca domne NU CONTEAZA CA TOT AIA E, ba conteaza ba ca daca gandesti domne sunt un urat sau sunt un fraier normal ca nici femeile nu se uita la tine, nu te-ai uita la una care zice ca e proasta? Nu..ca te gandesti bai daca si asta se vede proasta sigur e proastawinking.D
Deci recapitulam faci astea 9 lucruri ti se schimba viata
1. bac
2. job stabil pana iei bacu
3. sala
4. permis
5. oras nou
6. haine calumea nu gioarfe(poti sa te imbraci elegant si ieftin, un ceas casio e 100 de euro, e un maruntis tinand cont ca e un ceas care arata bine e un rolex de buget, camasi gasesti o gramada de astea cu stil la maxim 100 de e uro gasesti, pantaloni(nu pantaloni de aia de care iei la nunta..pantaloni eleganti(pe scurt cauti pe google old money style si cauti si tu ieftin)
7. o facultate sau un curs ceva ca sa ajungi si tu sa faci cascaval calumea, nu bani de-o paine
8. mai cauta o sursa de venit pe langa jobu pe care o sa-l ai(stiu e greu la dracu sa ai si job, sa mai si alta sursa de venit si sa iei si bacu, dar nu e imposibil, ti-am dat mai sus cea mai usoara sursa de venit pe care o poti avea folosindu-te de un pc.un canal de Youtube facand niste nimicuri de shorturi despre fotbal(un shorts de genu iti ia maxim 2 ore)
9. iesi in locuri publice,sau cautati o pasiune undeva unde sa intalnesti oameni ca sa-ti faci prietenasi sau sa-ti faci iubita,ca asa iti fac iubita trebuie sa ai lucruri despre ce vorbi, pasiuni, lucruri in comun.
Deci tie iti trebuie un scop in viata, daca ai scopu ti-ai revenit.winking, nu mai gandi ca un sarac, cum gandesc oamenii de rand hai ba sa am un salar sa nu mor de foame si sa am unde dormi si sa am ce manca..nu ba..gandeste-te hai ba sa fiu cineva dracu, nu sa fiu un boschet.

Multumesc de sfaturi.Dar bacul mi-am propus sa-l dau de mult timp dar n-am reusit nici in ziua de astazi pentru ca am crezut ca trebuie meditatii grup si eu nu am avut bani de ele dar daca il luam voiam si facultate bineinteles.Dar pana aici ai dreptate. Vreau sa ma mut in Popesti Leordeni in jud Ilfov am auzit ca e aproape de Bucuresti.Dar bacul si facultatea ai dreptate sunt un must inclusiv si permisul care imi pare rau ca nu-l am.

| Alexandru1111199 a răspuns (pentru Alexandru1111199):

Daca vrei iti fac dracu si program zilnic happy, fi atent tu daca te angajezi maine, muncesti 8 ore, presupunem ca intri la servici la 8, te trezesti pe la 5, te duci la sala la dracu la 5winking, pana la 6, stiu pare hard dar e bine pentru tine pentru ca dupa ce faci antrenamentu ai boost de testosteron, dupa de la 6-7 te pui iti faci si tu un mic dejun acolo, te pui citesti ceva la romana in ora aia sigur inveti macar jumate din comentariu, apoi de la 7-8, te pregatesti de servicii pe la un 7:30 pleci de acasa ca daca zici ca n-ai permis, trebuie sa mergi cu busu sau cu mergi tu, cat stai in statie sau un respectivu vehicul de transport zi in gandu tau opera aia pe care ai citit-o de dimineata(asa faceam eu cand am dat bacu, oriunde eram ziceam operele in gand), termini lucrul pe la 16 si sa zicem ca ajungi acasa(presupun ca stai la bloc si n-ai treburi casnice), pe la 17, te pui frumos si faci ce ti-am zis mai sus creezi o sursa de venit, cum ti-am zis eu mai sus un canal de Youtube dedicat fotbalului facand niste amaraturi de shorturi iti ia maxim 2 ore pe zi sa faci un d'ala, cu cat invet mai mult sa faci cu atat le faci mai repede. Termini pe la 19 termini, pana la 20 mananci ceva, apoi de la 20 la 21 te bagi si faci niste exercitii la matematica naibii, de la 21 la 22 faci la cealalta materie, apoi te bagi la somn ca n-ai ce facewinking. Primele 2 saptamani sa zicem ca vor fi infernale,n-o sa ai timp liber sa iesi nicaieri.DAR dupa usor usor,scapi de operele de la romana ca o sa le memorezi pe toate,si daca le repeti cum ti-am zis eu oriunde ai fi le zici in gand le memorezi ca pe apa asa am facut eu si mie nu-mi placea romana de nicio culoare,iar la mate e si mai usorwinking ca e logica stii formula ai rezolvat,iar la restul depinde la ce ai tu. Daca te tii de treaba asa, in iunie ai si bac luat, ai si job, ai si sursa aia de venit pe langa(si automat iti poti da demisia acum de la jobu ala de rahat si sa te apuci de o faculta sau ceva), apoi din iunie cat stai tu pana cand incepe facultatea respectiva, poti sa dai si de permis in alea 3 luni si asa mai departe.Deci daca vrei te poti schimba stiu e un program spartan din ce ti-am dat eu mai sus, dar vrei sa ai o viata calumea? Lasa lenea in astea 5-6 luni si ajungi cineva.
Deci recapitulam
1. Trezirea la 4:45
2. Sala 5-6
3. Invatat romana 6-7
4. 7-8 Te pregatesti de job(+ naveta la job)
5. 8-16 sau care ti-o fi programu de 8 ore, la job
6. 16-17 Ajungi acasa,(poti in ora asta sa te duci si prin mall sa cauti niste haine calumea, un parfum adevarat)
7. 17-19 te pui si faci shorturi sau ce vrei da sa-ti fac pe langa (siguranta jobului normal si cea a a unei presupuse facultati sa ai si o a 3 varianta)
8. 19-20 mananci si tu ceva
9. 20-21 inveti la mate
10. 21-22 inveti la a 3 materie
11. 22-4:45 dormi
Stiu pare ceva chiar imposibil ce ti-am dat eu aici, dar tine cont ca la matematica mai ales iti ia maxim 2 saptamani sa inveti materia, oricat de planta esti, cum spuneam si mai sus eu am luat 3 in simulare si m-am chinuit 4 ani sa trec clasa, pentru ca aveam o obosita care nu preda nimic doar ii scotea pe aia cu meditatii la tabla si am invatat singur in 5 luni scotand formule pe foaie si memorandu-le apoi le-am folosit facand variante de bac.Deci sa zicem ca ce ti-am zis eu mai sus programu asta HARDCORE, iti maxim o luna daca esti constiintios, ca invatatu pentru bac nu e asa greu daca iti pui in cap.Deci daca incepi de pe 1 martie, in aprilie deja esti baros, stii si operele la romana, stii si la mate, stii si la a 3 materie, o sa ti se usureze programu. Apoi prin aprilie te poti apuca si de scoala de soferi, vorbesti cu respectivu sa iti puna ora de condus dupa ce iesi de la servici si asa mai departe.Prin mai daca te tii si de Youtube sau de business-ul tau(dar ti-am zis de Youtube pentru ca orice inapt poate face clipuri), uite iti mai dau un exemplu cauta asa @air_football, inca o varianta @flush si inca una @maxianfootball(asta e roman) poti vedea asta tot pe socialblade, acolo vezi si cati bani fac astia lunar, uite de exemplu flush ala are 1 mil abonati dupa doar 147 de clipuri, daca postezi 1 pe zi..prin decembrie o sa ai venituri cat castiga astia care sunt doctori cu 3 facultati in 3-4 luni..Deci daca te tii de tot ce am scris eu pe aici prin decembrie ajungi cineva.Deci daca treci de prima luna cu bine,adica faci tot si nu te abati de la nimic,sigur ajungi cineva. Uite ca sa-ti faci o idee daca o sa vada fetele de ep site-ul asta chestiile pe care le-am zis,sa vezi ca o sa-mi dea dreptate,in sensul ca vor barbati muncitor, ambitiosi, care emana masculinitate, care domina femeia prin inteligenta lor, eleganta lor, masculinitatea lor.Deci fa ce ti-am zis mai sus si ajungi TANK.O sa-mi multumesti peste 4-5 luni.BTW daca vine vreun lenes si zice aici ca domne nu sta nimic sa-si sacrifice viata facand asta sa nu-i aascultihee hee, mai bine iti sacrifici 5-6-7 luni din viata dar dupa esti cineva, decat sa fii toata viata un rozator care munceste pe 2000 de lei si care sta in fiecare luna cu grija ca n-are bani de chirie sau de mancare.

| Hyperion7 a răspuns (pentru Alexandru1111199):

Foarte bine spus!

Pai fi atent la romana primul pas cauta pe google ce opere se dau in 2024, apoi cauta pe google comentariile fiecaruia, ATENTIE, nu invata comentarii d'alea pocite cu 1000 de cuvinte, un comentariu trebuie sa aiba cel putin 400 de cuvinte, deci daca are intre 400-500 e perfect, fi destept si transcrie fiecare comentariu pe o foaie dar fa asa : unde vezi un cuvant pocit pe care nu-l poti memora, cauta-l in dictionar si schimba-l cu unu cu care esti familiarizat si e usor de retinut, cum spuneam si mai jos nici mie nu mi-a placut literatura dar asa am invatat in mai putin de o luna toate operele am pus cuvintele usor de memorat si asa a fost usor de memorat si operele.Inca un sfat invata mai intai comentariile de la povesti nu de la poezii(pentru ca alea de la povestii sunt logice ca au un fir narativ, in schimb la poezii. zici ca au mancat ciuperci aia cand le-au scris) la mate ti-am zis intri pe https://profesorjitaruionel.com/......le-scrise/ si apoi pe Youtube la @pauzademate iei si tu aceeasi varianta o rezolvi apoi te uiti la fata aia cand explica cum sa faci in caz ca ai gresit.La a 3 depinde ce liceu facu-si daca ai facut ceva tehnologic ai intre biologie,fizica si chimie, te sfatuiesc sa dai la fizica, pentru ca la biologie e ca la romana e de memorat si te caci in ele de lectii, la fizica sunt formule(bine asta cred ca mai bine mergi la o meditatie ca nu gasesti pe Youtube ca asa am facut si eu si NU, nu trebuie sa te duci la meditatii in grup, poti sa ii spui aluia domne vreau sa facem amandoi ca nu inteleg cand sunt multi.

| Alexandru1111199 a răspuns (pentru Hyperion7):

Daca nici noi barbatii nu ne incurajam intre noi cine sa na incurajeze?

Tocmai
Dar de curiozitateeee, câți ani ai? Pari mai copt decât restul care au până în 20 de ani, d-aia te întreb.

| Alexandru1111199 a răspuns (pentru Hyperion7):

21 am, depinde si prin ce situatii treci, nu varsta defineste maturitatea ci evenimentele prin care ai trecut. Poti sa fi barbat la 14 ani si copil la 40.

Da,subscriu!
Multi înainte, btw

| dullcat a răspuns (pentru George0197):

De obicei meditatii fac cei care doresc numai 10, insa se poate lua o nota decenta si fara. Daca ai nevoie la mate, de exemplu, atunci da, de inteles.Insa, din nou, gasesti si pe Youtube tot ce ai nevoie, cauti dupa cuvinte cheie.

| LordCristobal a răspuns (pentru Alexandru1111199):

Ai vorbit bine dar nu sunt de acord cu un punct.Eu zic ca nu are cum sa doarma doar intre 11 noaptea si 5 dimineata, sunt prea putine ore de somn si la munca nu o sa fie apt din cauza orelor putine de somn, de altfel cu atat de putine ore de somn o sa isi ameteasca creierul si nu o sa mai aiba chef de invatat.
Sunt de acord cu tine ca trebuie sa fie cat mai productiv dar totusi trebuie sa doarma cel putin 7-8 ore pe noapte.Pai cu orele de somn sugerate de tine cand vine de la servici o sa fie epuizat si o sa traga un dulce somn de amiaza.
La tine a mers programul asta spartan pe care il recomanzi?

| Alexandru1111199 a răspuns (pentru LordCristobal):

Pai nu, pentru ca au am dat bacu cand a trebuit ca sa nu fiu nevoit sa ajung in asemenea situatii.

| OwlMyGod a răspuns:

Hey,

În primul rând, nu ai de ce să-ți faci griji că nu ai avut o iubită până la vârsta asta.
Fiecare dintre noi avem parcursul nostru în viață influențați de diferiți factori.

În al doilea rând, cred că este ocazia perfectă pentru a lucra la tine și la dezvoltarea ta.
Axează-te pe tine, pe ceea ce îți dorești, pe ceea ce vrei să realizezi în viață.
Dragostea ar fi pe ultimul loc, sincer.
Încearcă să îți termini studiile, caută o postliceală, un curs, ceva ce te pasionează. Încearcă să faci sport, să socializezi, ieși cu prietenii, relaxează-te.
Încearcă să ai un echilibru cu tine însuți.

În momentul în care vei fi împăcat cu tine, vei fi capabil de o relație.
Relațiile nu sunt ușoare. Înțeleg nevoia ta de afecțiune și de iubire, dar trebuie să fii pregătit pentru asta.
Axează-te pe tine pentru început, iar când vei fi pregătit, va veni și persoana potrivită.
Nu trebuie să cauți.

Btw, nu recomand dating apps, sunt numai dubioși/dubioase pe acolo.

Ai răbdare cu tine și construiește-ți un plan pentru dezvoltarea ta.

Succes!

Pupii ❤️

Întrebări similare