De obicei meditatii fac cei care doresc numai 10, insa se poate lua o nota decenta si fara. Daca ai nevoie la mate, de exemplu, atunci da, de inteles.Insa, din nou, gasesti si pe Youtube tot ce ai nevoie, cauti dupa cuvinte cheie.
Ai vorbit bine dar nu sunt de acord cu un punct.Eu zic ca nu are cum sa doarma doar intre 11 noaptea si 5 dimineata, sunt prea putine ore de somn si la munca nu o sa fie apt din cauza orelor putine de somn, de altfel cu atat de putine ore de somn o sa isi ameteasca creierul si nu o sa mai aiba chef de invatat.
Sunt de acord cu tine ca trebuie sa fie cat mai productiv dar totusi trebuie sa doarma cel putin 7-8 ore pe noapte.Pai cu orele de somn sugerate de tine cand vine de la servici o sa fie epuizat si o sa traga un dulce somn de amiaza.
La tine a mers programul asta spartan pe care il recomanzi?
Ar fi bine să te rogi lui Dumnezeu ca la timpul pe care El il consideră potrivit să aducă in viața ta fata care EL stie că ar fi potrivită pentru căsătorie.inainte de a caua o relație ar fi bine să cauți o slujbă si să te ții de ea.
Pai nu, pentru ca au am dat bacu cand a trebuit ca sa nu fiu nevoit sa ajung in asemenea situatii.
Salut! Ai dreptate aici, dar tocmai mama mea ma descurajeaza.Bacul intr-adevar a fost si este un obiectiv important pentru mine.Mi-ar fi placut sa fac tehnica dentara si aici imi trebuia examenul asta.Cat despre iubita nu stiu ce sa zic....ma simt doar singur. Vreau sa ma apuc de sala macar daca o sa arat mai bine cine stie.Multumesc frumos pentru sfat!
Salut.Sunt sfaturi pertinente dar sa stii ca am facut liceu tehnologic si tocmai matematica toaca aici.Am fost bun la materii umaniste in liceu dar erau neimportante.La uman n-am putu merge in orasul meu deoarece nu erau decta 2 clase in tot orasul si a fost concurenta mare atunci cu ani in urma.
Buna Emma.Eu nu ma consideram incel dar cica asta sunt eu.Eu sa stii ca iubesc femeile in general nu pentru chestii fizice gen intimitate, ci pentru ca si mama este femeie si sora mea este femeie toate femeile merita iubite din lumea asta. Apropo se apropie 8 martie, la multi ani!
Uneori trebuie sa fii oaia neagra,cel care sfidează fricile părinților, limitările lor.Ei vor să te protejeze cumva la extrem,nu e ok.
Trebuie sa faci pipi contra curentului,daca pot spune așa și să mergi înainte indiferent de obstacole! Știu că e un drum anevoios,dar daca ai un țel, urmează-l, nu-l lăsa să se piardă în neant!
Cat despre singurătate…crede-ma că o să îți dorești din tot sufletul singurătate atunci când vei fi intr-o relație, așa că mulțumește-te cu libertatea pe care o ai acum să te realizezi pentru că într-o relație trebuie sa investești timp, energie, bani și așa mai departe.Asa că da,realizează aceste task-uri,ca atunci când vei avea relație,sa fii cat de cat realizat.
Știu că visezi la relații ca-n filme,dar nu va fi cazul, nu din prima, din păcate.
Așa că decât să te demoralizeze una și să își pierzi din putere, mai bine lasa lucrurile așa!
Cat despre sala, un pas foarte bun!
Mult succes!
Păi și nu înțeleg care e problema aici sincer. Tot ce vad sunt niste scuze banale ca sa nu te pui pe treabă să îndrepți anumite lucruri din viața ta care susții ca te deranjează. Puteai sa termini și liceu agricol ca nu avea importanță. Totul se învață.
M-am tot gandit la ce mi-ai scris si cred ca nu stiu mi-am dat seama ca m-am ratat intr-un mare fel.Nici nu stiu de ce sa ma puc prima data. Vreau sa-ti spun ca urmeaza sa ma mut oricum din orasul meu dar oricum mai pus serios pe ganduri ceva n-am facut bine cu viata mea.Nici nu stiu ce sa fac....ma tot gandesc sa-mi dau bacul si ma apus de sala dar nu stiu cu ce timp dar oricum daca aveam bac la istorie era mai usor dar sunt asa de furios.Am avut si o discutie serioasa in familie si le-am spus ca n-am nicio realizare efectiv ma simt gol pe interior.Sunt un adult in toata firea si nu sunt in stare sa-mi iau viata in maini poate ca ai dreptate si noi suntem consecinta alegerilor noastre gresite.Am realizat ca daca plecam la facultate poate imi puteam face o iubita mult mai usor si poate un job mult mai bun.Nu stiu, ma simt ca si cum m-a busit ceva si m-am trezit acum la dura realitate.Se simte foarte rau.Am plans.
E bine ca te-ai trezit acum, daca vrei vorbim in privat mai multe, ca stam si facem spam aiurea la intrebare aici + ca mai vad si altii ce scriem.
Ia vezi ti-am dat mesaj, iti apare poti sa vorbesti?
Ce mentalitate de anii 1400....de ce credeti ma toti ca toate realizarile in viata pe care le aveti le aveti ca asa a vrut Dumnezeu? Daca vrei un lucru si esuezi si te dai batut nu inseamna ca Dumnezeu a zis ca e mai bine sa esuezi si sa faci altceva asta arata doar ca esti delasator.Ganditi 2 secunde si in obiectiv. Dumnezeu are 8 miliarde de prunci, credeti ca l-ar ajuta pe unu mai mult decat pe altul? Dumneavoastra din poza observ ca aveti 4 copii, l-ati ajuta pe unul mai mult decat pe altul? NU, asa si Dumnezeu ti-a dat liberul arbtiru ti-a dat libertatea sa iti faci tu alegerile, daca alegi prost nu e vina lui.
Eu cred ca Dumnezeu nu e raspunzator pentru ce alegeri proaste faci si nici ca o iubesti pe Andreea de exemplu si ea nu vrea sa fie cu tine e vorba de legile universului.Viata e dura!
Pai asta zic oamenii astia doar cauta niste scuze.Ai primit mesaju ala in pv sau nu te lasa site-ul sa dai mesaj?
Nu ma lasa siteul.Folosesti vreo aplicatie gen what app?
Nu folosesc, dar uite cum sa faci, raspunde la intrebari si dupa avansezi in grad si dupa vorbim acolo in pv, sau daca vrei mai pui si tu cate o intrebare si iti raspund eu sau imi mai zici progresu tau raspunzand la intrebarea ta aia unde ti-a mscris prima data. Apropo ai schimbat ceva la tine pana acum? Te-ai apucat de ceva?
Cum spuneam trebuie sa ma mut intr-o luna sau doua dar incerc sa depun cv-ul sa-mi caut de lucru.Dar as fi vrut cumva sa fac ceva si pentru mine si nu stiu cum adica sa ma apuc de ceva dar oricum sa vad daca am timp. Voaim sa te intreb ce este acela un incel am tot cautat si spune ca este un fel de celibatar dar involuntar dar si uraste femeile si e misogin.Eu nu sunt.Se pune?
Pai ce legatura are? De unde ai auzit termenu, in ce context? De scoala te apucasi? Faci ceva pentru bac sau?
Pe internet despre astia singuri.Iar de bac sa ma gandesc in functie de salariu la ce as putea sa fac.Dar sa stii ca am incercat sa invat la biologie singur si e greu cu atatia termeni.Ai spus ca fizica e mai sau chimia? Nu stiu nici cat mai este o ora de meditatii sau cat imi trebuie.O sa incerc sa ma uit peste subiectele la romana.
La romana n-ai la ce subiecte sa te uiti ca ideea e simpla faci subiectu 3 cum trebuie cam deja ai luat bacu la romana, ca la romana prima parte e easy o poti face si dupa atata timp de pauza ca sunt intrebari de clasa a8, iar partea a 2 iti da sa faci tu un text despre un subiect anume sa-ti dau cu parerea.Iar acum depinde la cealalta materie ce profil ai fost la liceu ca din aia dai, daca ai fost tehnologic cum ti-am zis eu probabil dai la fizica/chimie/biologie asa am avut eu.Eu iti zic sa te pui pe fizica ca la fizica ai asa : ai 4 capitole din care trebuie a alegi 2, TOATA lumea alege mecanica si electricitate, prima parte e o grila cu 5 intrebari daca stii formulele e easy ca folosesti rezultatu de la sfarsit cu toate variantele si le incloueisti in formule, iar la partea 2 si partea 3 ai 2 probleme, deci ai o grila cu 5 intrebari si 2 probleme la un capitol, asta dai la bac, ai in total 10 grile si 4 probleme. Uite : https://profesorjitaruionel.com/......model.pdf. uite stii deifinitiile si formulele si e easy.
Sincer sa fiu o zic fara rautate nu stiu la 26 de ani unde te incadrezi ca esti inca tanar dar esti trecut de 18.Nici nu stiu ce sa zic.
alexandrusexygirls12356542343231... întreabă:
Belingot întreabă: