| maxim789 a întrebat:

Salut,sunt unele fete se indragostesc doar ca are baietul masina si se pun intr-o relatie, voi ce credetii?

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Da tin cont de situatia materiala cand au de ales intre unu modest si altul puternic financiar

| XxBlueRosexX a răspuns:

Pai asta o face din interes, pana la indragosteala e cale lunga...cand e dragoste nu conteaza daca are sau nu masina si bani.

| RAY a răspuns:

Faza cu indragosteala in lipsa atractiei fizice nu o cred, e doar interes rational atat, iubirea vine involuntar iar creierele noastre nu au evoluat spre a simti atractie fata de x ca are masina, omul a evoluat prin a simti atractie fata de aspectul fizic atat

| Alexuţ02 a răspuns (pentru RAY):

Aia aşa e, ştim amândoi că Kylie Jenner nu ar sta cu Artur de la Ceptura ( exemplu doar, no offence, n-am nimic cu el )

| RAY a răspuns (pentru Alexuţ02):

Nici nu știu de ei, pe mine ma intere doar stiinta atat

| Freya1 a răspuns:

Acele fete nu se indragostesc, acele fete au interese.

| Plato a răspuns:

Nu, aia nu e dragoste. A te indragosti e cu totul altceva.

| Alexuţ02 a răspuns:

Se îndrăgostesc e mult spus, ele pun ochii pe persoana aia doar pentru că are bani, maşină şi în cel mai bun caz, arată şi bine, dacă l-au cucerit pe ăla sunt "realizate"

Fac asta pentru că se simt prinţese coborând dintr-un BMW.

Dar nu toate sunt aşa, alea sunt doar o parte din ele, multe fete preferă un băiat care să aibă grijă de ele şi să ţină la ele, altele un băiat care arată bine şi aşa mai departe.

Dar dacă o iei logic, maşina contează, pentru unele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De sunt, Sunt. Nu conteazã ca masinã e luata pe banii parintilor.