| someonevaly a întrebat:

Salut sunt valy si am 17 ani, si am avut si eu o tentativa de a face sex dar prietenul meu cel mai bun si loial, penisul, m-a lasat la greusad. inainte de a veni prietena mea la mine eram excitat, si in timpul preludiului la fel. Dar cand sa-mi puna prezervativul SHUT DOWN, si va dati seama ca am murit d rusine in fata prieteneicryingcrying imi puteti da un sfat?sad mersi mult:*

Răspuns Câştigător
| onelove a răspuns:

Nu ai de ce sa iti fie rusine, se poate intampla oricui, incearca sa vb cu prietena ta despre asta si data viitoare daca se mai intampla ea te poate ajuta si ii poate da un restart ca sa fie ok.

10 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Ar trebui sa stiti si sa invatati ca asa ceva se poate intampla oricand, oricui! Solutia este simpla: acceptarea situatiei cu simtul umorului, intelegerea situatiei, si depasirea ei prin luarea unei pauze, dupa "cadere", si apoi, prin mangaieri tandre locale si sufland usor, aerul fierbinte al rasuflarii ei, se revine "la datorie". Success!

gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Offf...nu face o tragedie din asta! Se intampla si la case mai mari. Ai fost excitat rau si ...surpriza! Ai sa vezi ca data viitoare o sa fie bine. Invata sa-ti pui prezervativul mai repede. Cu timpul o sa te obisnuiesti si ai sa te amuzi mai tarziu de ce ti s-a-ntamplat!

Stefan
| Stefan a răspuns:

Nu trebuie sa-ti fie rusine, se intampla si la altii, deci ai incredere in tine.

| lumylumy a răspuns:

Si nu te mai excita inainte de venirea prietenei tale la u, cand vine atunci se poate si din kuza asta.

Răspuns utilizator avertizat
| sandulache a răspuns:

Mai baiete ast se mai intampal si la case mai mari nu esti primul ca am cunoscut si eu nite presoane care au avut aceeasi problema, dar asta e ca eari prea exciatat si ai ejaculat dar nu sermatooizi ci un lichid, deci nu te agita va veni si data vitoare si...acum tu sti, hai bata multa.

| cristibossu27 a răspuns:

Inceteaza sa te mai masturbezi.cred ca asta e problema ta.si las-o pe ea sa te mangaie si sa-ti produca erectie.salut

| alexutzu00791 a răspuns:

Sunteti gay? ca eu atat am inteles

| someonevaly explică:

Ms mult:X:X:X:X imi sunteti de mare ajutor,big hug mai astept sfaturi sa le pun in aplicare :X

| p1mihai a răspuns:

Am mai scris asta in alt articol. Nu te masturba des. Cu cat te masturbezi mai mult cu atat risti sa ejaculezi precoce sau sa "te lase" fiind surmenat. Aici sunt multe de spus... daca te masturbezi prea mult... te lasa sau te obisnuiesti sa ajungi la climax cat mai repede (ejaculare precoce)... daca nu te masturbezi, te exciti prea tare si ejaculezi precoce(depinde de organismul fiecaruia). Deeeci, nu-i da in cap lu' mutu'. Incearca sa pastrezi un echilibru in tot ceea ce faci, fi cumpatat si rabdator cu prietena ta.Mangaie, saruta, priveste, apoi ding-dong. Ding-ding nu conteaza, ci conteaza cum ajungi acolo tongue.Cu cat preludiul este mai lung, cu atat climaxul va fi mai placut pentru amandoi.