| coadadematura a întrebat:

Salut,sunt virgin si am 16 ani. Credeti ca penisul meu care are 14 cm lungime in stare erecta si 5-6 cm grosime in stare erecta este mic/mediu/mare? Oare poate satisface o femeie?

Răspuns Câştigător
| Jasa a răspuns:

Poate fi satisfăcător, adica e mediu. Dar oricum in sex, penisul unui barbat nu e cel ce contează cel mai mult(bineinteles contează și asta, dacă vrei sa simti ceva) dar eu in locul tau nu mi-as face griji. Poate sa fie un barbat cu un penis foarte mare, dar foarte prost la preludiu și tot nimic nu a făcut!happy Plus ca exista mai multe modalități de a satisface o femeie și in afara de asta nu il ai chiar atat de mic, e mediu. Nu e nici prea mic încât femeia sa nu simtă, nici prea mare încât sa ii provoace durere la penetrare.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Jasa):

Deci preludiul conteaza cel mai mult? Bine de stiut

| Jasa a răspuns (pentru anonim_4396):

Da. Mai ales dacă știe sa isi folosească bine degetele și limba.

Pãi si ea Nu trebuie sa stie sa faca nimic BINE? Bine daca ea e satisfacuta toatã lumea e fericita.

| Jasa a răspuns (pentru anonim_4396):

Am zis eu ca ea nu trebuie? Acum ne refeream fix la ea nu? Adica normal, amandoi trebuie sa facă ceva bine, ca asta e și logica sexului, nu face doar unul, dar el a întrebat legat strict de femei.

Am zis-o eu pentru ãsta mic, pentru ca e mic si prost. Nu stie nimic.
Uneori da e logic, alteori nu. Trebuie sa ma simt eu obligat ca la fiecare partida de sex sa o cotrobai in vagin pentru ca are ea orgasm mai greu? Nu prea cred.

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| corbulalbrosu a răspuns:

Penisul tau este cat se poate de normal d.t.p.d.v. Se situeaza in limita medie a standardelor privind atat lungimea cat si grosimea. Iar daca vei si reusi sa-l mentii in stare erecta suficient de mult timp in mod cert vei reusi sa satisfaci sexual minim 7-8 femei din 10. Multa sanatate!

| Emilian65 a răspuns:

Da.