anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, sunt zodia gemeni si sunt foarte foarte rusinos.Deci cand sunt in preajma iubitei mele si a a prietenilor mei ma pierd nu mai stiu ce trebuie sa fac sa ma duc la ia sa plec nu mai stiu ma pierd... pana acum nu am sarutato, nu e prima prietena dar ia cred ca este speciala de mi se intampla chestia asta.
Multi mi-au spus s-o iau de oparte si sa vorbesc cu ia dar imi este rusine iar prieteni ma preseaza "Saruto, du-te la ia, iaua in brate" chesti de genul acesta si ma pierd si plec numai sa nu mai fiu langa ia si iei si lucrul acesta ma deranjeaza si pe mine dar mai ales pe ia care tine foarte mult la mine si ia asteapta ca ieu sa fac primul pas.
Daca se poate sa ma ajutati multumes...

Răspuns Câştigător
| bubulik a răspuns:

Costel hmm si eu sunt berbec sunt fata sunt rusinoasa dar eu iti dau un sfat suno sau sa vb pe mess si incearca sa fii puternic cu rusinea asta si sa va intalniti doar voi doi acel moment nu-l vei uita stii dc pentru ca orice fata isi doreste sa fie ceva mai intim nu sa fie totii pe langa tine si sa strage sarut-o ia-o chestii de genul noi fete vrem ceva mai romantic mai simplu intelegi sp sa te inteleaga ca esti mai rusinos dar treci cu vederea ia radetii sp chestii din copilarie amintiri uitate in ochii ei spune-i chestii de genul ce frumoasa esti ochii tai superbi ma fac sa pasesc in adancul sufletului tau te iubesc puiutzul meu chestii din astea si lasa rusinea ca o sa murim de foame cu rusinea asta eu nuss rusinoasa cu astea pe care ii cunosc dar cu un baiat vaii ma inrosesc toata la fata pana ma obisnuiesc dupa aia vin sentimenetele de la sine ok asculta sfaturile mele sper ca teeam ajutat SUCCES

2 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| radubrasov a răspuns:

Impusca-te !