Pei daca nu vrea sa il vizitezi, cred ca e mai bine sa ii respecti rugamintea. Vorbiti la telefon, vezi daca e bine, si cam atat poti face. Fiecare cu viata lui daca nu mai sunteti impreuna. Probabil nu mai vrea sa aiba de-a face cu tine daca v-ati despartit.
In primul rand vreau sa spun si eu ceva, terminati cu milogeala pentru funde. "funda? primesc funda? unde-i funda?" Parca sunteti la gradinita. Primesti funda cand dai un raspuns pe care celalalt il va considera bun, la obiect, ajutator, inteligent.
Mi-a mai spus cineva cu limbaj de doi lei ca ma cred superior ca fac corecturi gramaticale, si probabil o sa-mi primesc niste injuraturi si pentru faza asta da poate macar o persoana inceteaza cu chestia asta.
In general cand oamenii se despart se evita, desigur atunci cand cel putin unul dintre ei a avut sentimente puternice pentru celalalt. E greu sa-l vezi sau s-o vezi pentru ca incerci sa mergi mai departe si sa treci peste suferinta. Unii chiar se cearta puternic pentru a adanci aceasta stare de evitare reciproca.
Desigur asta e doar o varianta. Daca in general nu te evita atunci asa cum au spus si antevorbitorii nu vrea sa-l vezi in starea aia, sau, chiar daca suna cinic, nu are chef de asa ceva in starea in care se afla.
Eu voiam doar sa merg sa vad cum e, nu sa aduc in vorba ceva despre noi, doar sa-i arat ca inca imi pasa de el dar se pare ca sentimentul nu e reciproc si probabil o voi lasa asa.
Inteleg dar el nu stie asta, e posibil sa se fi gandit ca ai fi putut aduce vorba de voi doi. Eu in locul tau i-as trimite un sms mai lung in care sa-i urez sanatate si probabil i-as scrie si ceva din suflet chit ca nu vrea sa auda chestiile astea.
Pei daca nu vrea sa il vizitezi, cred ca e mai bine sa ii respecti rugamintea. Vorbiti la telefon, vezi daca e bine, si cam atat poti face. Fiecare cu viata lui daca nu mai sunteti impreuna. Probabil nu mai vrea sa aiba de-a face cu tine daca v-ati despartit.
Probabil ca te mai place si nu vrea sa te ingrijorezi pentru el.
Cel mai bine e sa faci o surpriza si sa te duci la el si sa i zic ca vrei sa te impaci cu el funda?
Sunteti despartiti dar nu despartiti definitiv sau cum? Sau poate ati fost casatoriti. Poate ca nu vrea sa il vezi in starea aia. Ati fost foarte apropiati si dintr-un motiv nu te mai vrea langa el poate. Pot fi multe motive pentru care nu vrea sa il vezi in spital.
Despartiti definitiv dar recent si cand am aflat ca e in spital normal ca am vrut sa vad cum e, cu toate ca el e cel care a cerut despartirea