| MyDarkSoul a întrebat:

Suntem despartiti, insa el e la spital si am vrut sa-l vizitez si a zis ca mai bine nu, dar i-a lasat pentru alti 2 prieteni( baiat si fata)sa-l viziteze. Care ar fi motivele? oare chiar atat de mult vrea sa scape de ce a fost? Multumesc

Răspuns Câştigător
| stresat a răspuns:

Pei daca nu vrea sa il vizitezi, cred ca e mai bine sa ii respecti rugamintea. Vorbiti la telefon, vezi daca e bine, si cam atat poti face. Fiecare cu viata lui daca nu mai sunteti impreuna. Probabil nu mai vrea sa aiba de-a face cu tine daca v-ati despartit.

8 răspunsuri:
| AlexanderAdrian a răspuns:

In primul rand vreau sa spun si eu ceva, terminati cu milogeala pentru funde. "funda? primesc funda? unde-i funda?" Parca sunteti la gradinita. Primesti funda cand dai un raspuns pe care celalalt il va considera bun, la obiect, ajutator, inteligent.

Mi-a mai spus cineva cu limbaj de doi lei ca ma cred superior ca fac corecturi gramaticale, si probabil o sa-mi primesc niste injuraturi si pentru faza asta da poate macar o persoana inceteaza cu chestia asta.

| AlexanderAdrian a răspuns:

In general cand oamenii se despart se evita, desigur atunci cand cel putin unul dintre ei a avut sentimente puternice pentru celalalt. E greu sa-l vezi sau s-o vezi pentru ca incerci sa mergi mai departe si sa treci peste suferinta. Unii chiar se cearta puternic pentru a adanci aceasta stare de evitare reciproca.

Desigur asta e doar o varianta. Daca in general nu te evita atunci asa cum au spus si antevorbitorii nu vrea sa-l vezi in starea aia, sau, chiar daca suna cinic, nu are chef de asa ceva in starea in care se afla.

| MyDarkSoul explică (pentru AlexanderAdrian):

Eu voiam doar sa merg sa vad cum e, nu sa aduc in vorba ceva despre noi, doar sa-i arat ca inca imi pasa de el dar se pare ca sentimentul nu e reciproc si probabil o voi lasa asa.

| AlexanderAdrian a răspuns (pentru MyDarkSoul):

Inteleg dar el nu stie asta, e posibil sa se fi gandit ca ai fi putut aduce vorba de voi doi. Eu in locul tau i-as trimite un sms mai lung in care sa-i urez sanatate si probabil i-as scrie si ceva din suflet chit ca nu vrea sa auda chestiile astea.

| stresat a răspuns (pentru MyDarkSoul):

Pei daca nu vrea sa il vizitezi, cred ca e mai bine sa ii respecti rugamintea. Vorbiti la telefon, vezi daca e bine, si cam atat poti face. Fiecare cu viata lui daca nu mai sunteti impreuna. Probabil nu mai vrea sa aiba de-a face cu tine daca v-ati despartit.

| Hexiled a răspuns:

Probabil ca te mai place si nu vrea sa te ingrijorezi pentru el.
Cel mai bine e sa faci o surpriza si sa te duci la el si sa i zic ca vrei sa te impaci cu el funda?

| stresat a răspuns:

Sunteti despartiti dar nu despartiti definitiv sau cum? Sau poate ati fost casatoriti. Poate ca nu vrea sa il vezi in starea aia. Ati fost foarte apropiati si dintr-un motiv nu te mai vrea langa el poate. Pot fi multe motive pentru care nu vrea sa il vezi in spital.

| MyDarkSoul explică (pentru stresat):

Despartiti definitiv dar recent si cand am aflat ca e in spital normal ca am vrut sa vad cum e, cu toate ca el e cel care a cerut despartirea

| ByCats a răspuns:

Mai bine ai uita de le si ai incerca sa gasesti alta persoana