Fiind varul ei nu putem vorbii in nici un caz de o relatia intre cei 2. mna este varul ei ...problema este la relatia voastra ia si vorbeste cu ea foarte, foarte serios. poate s-a plictist de relatie sau ceva este. spune-i ce iti place ce nu ..comunicarea intr-o relatie foarte importanta mai impune-te si tu
Nu prea vorbiti? Pai si cum ai aflat ca sunteti impreuna?
Ma, nu stiu ce sa zic... Si eu cand ies cu o tipa si prietenul ei, facem amandoi misto de el, nici nu-l lasam sa vorbeasca. Cand ies doar eu cu ea, fac eu misto, ca inca sta cu ala.
Ce ar trebui tu sa faci... Pai, daca restul relatiei e ok, ori treci cu vederea chestia asta, si eviti sa iesi cand e si var-su, ori ii spui ca te deranjeaza.
Dar eu cred ca relatia voastra e praf, iar atitudinea ei de fata cu varu-su ar trebui sa fie ultima ta grija.
Fiind varul ei e normal sa vorbeasca sa una alta. Ce nu este ok, este relatia voastra ori s-a plictisit ori ceva este. ia si vorbeste cu ea foarte serios spune-ti ce-ti convine sau ce nu ..comunica cu ea in orice problema aveti 2 ani pana la urma impune-te si tu nu o lasa asa
Anonim519 întreabă: