| andreea_9684 a întrebat:

Salut suntin clasa a 5 a am 10 ani si o invidiez pe colega mea o cheama raluca e slaba mica de statura are 11 ani si are parul brunrt si drept, iar eu sunt mai inalta am parul saten si ondulat sunt un pic mai grasa si am ochi caprui si mici. fetele o tratau ca pe o regina, baieti o baga in seama mereu dar pe mine mai putin iar baiatul care il plc o plc si pe ea foarte mult ce sa fac ca sa fiu in centrul atentiei raspundeti repede va rog

Răspuns Câştigător
| Pustoaicka50 a răspuns:

Pai fii atenta in primul rand fii cea mai buna la invatatura( te vor adora profesorii) in al 2-lea rand incearca sa-ti schimb look-ul in ceva poate mai indraznet rochite blugi mulati pantofiori adidasi si mai ales treningurile largi cu adidasi baietesti crede-ma baietii adora fetele baietsoase, mai slabeste daca este nervoie si in rest comportate normal si incearca sa-i dai peste nas ingamfatei big grin.PWP sper ca ti-am fost de ajutor

1 răspuns:
| teiubesc_4439 a răspuns:

Sa te pui cu burta pe carte la varsta asta te gandesti la baieti eu am 18 ani si de abia acum mi-am facut prieten sh tu te candesti de acum la baieti, inseamna ca la 16 ani o sa fii o mare...c*r*a