| andreutza17 a întrebat:

Salut T. P. U, la mine la scoala au fost campionate de volei, iar clasa mea a castigat si unu dintre colegi mei de fericire ma pupat pe gura big grin dupa aia l-am intrebat daca ma place dar nu mi-a raspuns si de atunce nu mai vorbeste cu mine dar nu stiu de ce. sora lui mi-a spus ca acasa tot timpu vorbeste despre bine da la scoala ma ignora. eu i-am spus ca vreau sa fiu cu el dar el a zis ca nu-i pasa,,, oare ma place?

4 răspunsuri:
| angeldevil_7103 a răspuns:

Poi daca iti place de el spune-i-o scpune-i de ce nu vorbeste cu tine eu am mai patit-o cu un baiat si mi-a spus ca ii era rusine

| S1LV1U a răspuns:

Poi... e posibil ca sa te fi pupat pentru ca a foavut un inpuls(sau cum DRQ se cheama)emotional e posibil sa te placa eu in locu tau(daca as fi fata) m-as duce la el si las intreba dc nu vb cu mine (tu). Eu asa fac uneori...

| S1LV1U a răspuns:

Daca chiar ti la el du-te si vb cu el dc nu vb cu tne.Si poate printr-un inpuls emotional(sau cum DRQ se zice)te-a pupat si eu cred ca te place pentru ca putea sa pupe alta fata. Eu voi proceda cand cineva nu va mai vb cu mine ( nu mi sa mai intamplatbig grin)

| Robert_Nadolu_1996 a răspuns:

Sarutul a fost un impul al lui deoarece era fericit si sa nu crezi ca te-a sarutat pe tine deoarece erai cea mai aporape de el. El te place mai ales daca vorbeste acasa despre tine. Acesta te place dar este o persoana mai rusinoasa asa ca ai putea incerca sa faci u un alt pas si sa il saruti ca sa vezi cum reactioneaza.

Funda?