Am facut circumcizia acum 5 ani la 21 de ani din motive preponderent estetice si personale (tipa cu care eram atunci prefera pensiurile circumcise). Sexul e la fel de placut ca inainte. Asta cu scaderea placerii e un mit sa sperie lumea. Nu zic sa o faci acum doar de ochii lumii, dar nici daca o faci nu e un capat de tara. Iar astia care se plang ca e mai bine sigur cu sau fara preput nu vorbesc in cunostinta de cauza in 99% din cazuri, doar o zic ipotetic:
Nu cred ca ai sa gasesti un asemena caz aici, deoarece, cei care sunt circumcisi datorita religiei, o fac la cativa anisori, cand sunt inca copii foarte mici, deci nu aveau cum sa fii facut sex inainte.
Iar cei care fac operatia de circumcizie in adolescenta sau mai tarziu, o fac tocmai pentru ca le este imposibil sa aiba sex, cu un penis care nu se decalota, datorita fimozei.
A, pai si imi puteti spune dvs. daca va pricepeti la placerea barbaului cu penis circumcis?
Baiete, eu sunt femeie si nu am penis, asadar nu-ti pot spune despre ce simte barbatul, ca nu sunt barbat!
Nu cred ca este diferenta deloc., Iar persoane mature incat sa faca sex si ulterior sa sa urmeze procedura de circumcizie nu cred ca exista.
Circumcizia este mai degraba o traditie in special la evrei si se face la Nastere., iar in ro is putini evrei.
Poate exista, de exemplu sa trecaa la o alta religie care impune asta, eu am facut o pe plan medical.
Norvegianul întreabă: