Condolantele mele! nu prea cred sa apara ca este fantastic daca iti pui imaginatia la contributie poate il vezi si acum :p si nu am auzit de stirea asta. Cu categoria nu este probema. De unde ai aflat?
Imi pare sincer rau pentru tatal tau si ca nu ai putut sa petreci mai mult timp cu el
sincer, nu cred in fantome. dar, se poate sa iti fie atat de dor de el incat sa iti imaginezi ca e acolo, langa tine. cine stie, poate ca este!
Pai daca se intampla asa ceva uh poti avea cosmare si sa vesezi ca ar aparea fantome. dar din pacate socu ramane pe viata Baftaa:*
De ce ar aparea seara ca o fantoma? Sti cum e... eu chiar cred in chestiile astea si probabil lumea o sa spuna ca sunt nebuna, insa daca cineva moare fara lumanare aprinsa sufletul nu se odihneste. Acum nu stiu daca este adevarat, insa eu cred in asa ceva. I s-a aprins lumanare? Din cate stiu eu se aprinde, dar nu sunt sigura. Dar oricum nu ar avea de ce sa apara in preajma ta, nu i-ai facut tu nici un rau.
Foarte trist ce a ce ti s-a intamplat, condoleantele mele!
Nu, nu o sa iti apara nici o fantoma sa te deranjeze, mai mult de atat, e tatal tau care te-a iubit foarte mult, si cu siguranta si acolo sus te iubeste foarte mult si el nu ar putea sa iti faca sub nici un fel rau, deci mai mult de atat..., cu siguranta va veghea asupra ta de acolo de sus, si va avea grija de tine pe cat poate el sa iti fie bine aici pe pamant.
Deci nu-ti fa griji, acum incerca sa stai mai mult si cu mami tau, cu familia.
Toate cele bune!
Sincere condoleantze...normal ca poate, daca accidentul a fost cauzat de cineva intentionat, acel cineva dorind sa va faca familiei voastre rau, poate incearca sa te previna, ori sa te protejeze (refuzand trecere "dincolo")...~[e doar o teorie, nu aberatzi si-mi saritzi in cap]~
Cred ca la toti le pare rau de tatal tau! Sa nu crezi in fantome! Ar putea deveni o obsesie! Si eu daca vad ceva la televizor ma sperii. Iar seara ma invalui in patura pana la gat. si tatal meu era sa moara... Dar nu a murit la 6oo de v-ati. A fost puternic si s-a dus la spital conducand el. cred ca s-a gandit atunci ca are acasa copii nsi a fost puternic/Sunt sigura ca si tatal tau a murit cu gandul la tine. Asa ca sa fii puternica sa crezi in puterile tale in Dumnezeu si sa nu te lasi in vremurilre acestea de criza!
Nu cred ca apare ca o fantoma, mai degraba ca un spirit care vine sa-si ia adio de la cei pe care i-a iubit mai presus de orice. In noaptea in care tatal meu a murit eu eram departe de el (la niste rude in vacanta de iarna). Si l-am visat, trist si imbracat in costumul pe care mama i l-a cumparat a doua zi pentru a-l inmormanta in el. Aveam 7 ani, dar imi amintesc si acum pregnant chipul lui din acel vis, desi nu-mi mai amintesc nici un vis de la varsta respectiva.
Se spune ca omul c mooare 40 de zile se va duce prin locurile dragi, daca are ceva sa ti spuna crd ca va apppparea sau il vei simti, cred in fantome si mie mi sau intamplat chhestii de asta. sa nu iti fie frica doar e tatal tau
linarkfts întreabă: