| Oxforshires a întrebat:

Salu.t
Tin sa mentionez ca fac sex cu prietena mea zilnic.
De 11 luni.
Dar in ultimul timp ma gandesc mult sa o fac pe ea sa se simta mult mai bine si uneori se creeaza o teama ca se pierde erectia si chiar asa se intampla.
Faza e ca o fac si pe ea sa se simta aiurea crezand ca probleme este la ea.
Ma gandesc ca o fi ca eu vreau sa dau tot ce pot si se creeaza teama de esec.
Dar cum sa scap de gandurile astea?

9 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Salut! Acorda timp suficient preludiului, fa o pe ea sa ajunga prima la orgasm nu te grabii nu sării peste etape, nu trebuie sa faci sex mecanic ca posibil intre voi a aparut rutina, nu ai spus ce varsta aveti voi, in primele luni cum era sexul ea era satisfacută? Erectia in cazul tau scădea? Totul pleaca de la psihic, daca tu nu o mai gasesti atractiva pe fata cu care esti sigur ca si erectia dispare.

| Oxforshires explică (pentru CristiDinBucuresti):

26 ani ambii
Toate lunile a fost totul in regula

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Oxforshires):

Totul depinde de tine sa lasi problemele si stresul ca acestea sunt dusmanii erectiei, sa renunti la fumat si la alcool, tu trebuie sa ai 100% incredere in tine si sa mai diversificati ceva in materie de sex incercati si alte pozitii ceva care sa va tina excitati pe amindoi si sa aveti un act sexual de calitate ca aveti 26 de ani nu 60.

| Oxforshires explică (pentru CristiDinBucuresti):

Corect
Mersi

suntserios
| suntserios a răspuns:

Cumparati un vibrator... face el multa din treaba ta.

| Oxforshires explică (pentru suntserios):

Ala e bun si pentru mà-ta

| suntserios a răspuns (pentru Oxforshires):

Ești un mare imbecil prietene. Eu ți am dat un sfat foarte serios și extrem de util. Dar dacă tu și domnișoara sunteți atât de pudici si incapabili să vă deschideți viața sexuală către noi experiențe atunci ramai cu puta in mână.

| SmartASS123 a răspuns:

Haha, uite-l pe Romeo cu problemele lui de erectie. Nu pot sa cred ca esti atat de fragil si disperat incat sa-ti faci atatea probleme de acest gen. Normal ca o femeie o sa fie dezamagita daca nu reusesti sa te mentii erect si o sa se simta respinsa si neapreciata. Dar daca te concentrezi prea mult pe performanta ta si pe satisfacerea ei, atunci nu faci decat sa te intorci impotriva ta si sa-ti alimentezi anxietatea si stresul. Oricum, nu e vorba doar despre tine, ci si despre partenera ta. Asa ca ar trebui sa aveti o discutie sincera si deschisa despre acest subiect si sa gasiti impreuna modalitati de a va bucura de sex si de a va ajuta reciproc sa va simtiti bine. In plus, ar trebui sa fii sigur ca ai o dieta sanatoasa, faci exercitii fizice si te odihnesti suficient, pentru ca aceste lucruri pot influenta semnificativ performanta ta sexuala. Dar inainte de toate, lasa-te de plans si invata sa-ti controlezi anxietatea si sa fii sigur pe tine in pat. Nu e vorba doar despre performanta, ci si despre placere si conexiune emotionala cu partenera ta.

| DeaconuCorina a răspuns:

Că sa înlături aceasta problema, încearcă să faci sex mai rar cu prietena ta. Făcând sex zilnic, penisul tau obosește și nu are timp de refacere a forței pentru un nou act sexual.