Nu cred ca niciuneia ii plac virginii in mod categoric. Dar ca, pentru mine nu e un criteriu de selectie virginitatea. Si daca e, ce? Nu se presupune ca e iubire intre voi? Incerc sa privesc partra buna in fiecare dintre cele 2 situatii: fie ca e, fie ca nu e virgin.
Pentru ca nu esti doar un numar? Pentru ca va fi mai special si mai solemn?
In plus, nu are nicio importanta, ca nimeni nu s-a nascut invatat. Nu e neaparat sa stie cineva mai multe.
Nu trebuie sa ramai perplexa ca cineva nu are aceeasi opinie ca tine. Daca-ti trebuie tauri, ia-ti tauri. Se pare ca taurii comunali nu plac tuturor, unele, printre care ma numar si eu, prefera un om a carui prezenta sa le incante. Virginitatea e un bonus, nu un impediment.
Pe tine te-as incuraja totusi sa te reproduci, cat mai mult. Tine-ti specia in viata.
Numarul fetelor care au un comportament conform cu ceea ce ai descris in aceasta constatare de-a ta, este destul de mica. Foarte rar si foarte putine fete accepta ca iubitii lor sa fie virgini sau sa fie cu totul lipsiti de o minima experienta sexuala. Dar trebuie sa stii/sa afli ca sunt si fete care simt dorinta de a fi ele... ''vioara intai'' sau sa se erijeze in... ''profe'' de sex. In materie de activitate sexuala, nimic ''nu e batut in cuie'' Sanatate!
Poți sa făci sex și cu un barbat ce nu mai e virgin fără sa fii doar un număr! Poți sa pui la fel de multă dragoste in ceeea ce faci chiar dacă e sau nu virgin! Am zis eu ca nu trebuie sa aveți iubiti virgini? Acum s-au găsit toate sa îmi sara in cap. Dar aveți anumite idei fixe, ok? De ce sa fii doar un număr pentru un barbat ce nu mai e virgin dar ce iti poate deveni sot?
Tu ce crezi, ce e mai probabil, ca un virgin sau o virgina sa isi insele perechea, din curiozitatea normala de "cum e cu alta/altul", sau cineva care are experienta si a avut un motiv pentru care s-a oprit la acea pereche?
Cineva care isi iubeste partenerul, nu va insela niciodata, indiferent de orice.
Tot tu mi ai scris
în 17 Martie | ElisaAna a răspuns:
Nu cred ca asta ar trebui sa fie un criteriu de selectie, sunt lucruri mai importante. Experienta sexuala se dobandeste usor. Alte deprinderi si competente, nu
Eu incerc sa privesc o parte buna in oricare din cele doua cazuri. Daca nu e virgin, super, are experienta si stie ce are de facut
E virgin, super, voi fi prima, va fi un moment special si de neuitat, ma iubeste si nu vrea doar sex ( asta daca nu e atat de idiot incat sa isi faca iubita doar ca sa se dezvirgineze si dupa sa ii spuna bye)
Dupa cum am si dovedit e doar vorba de multa ipocrizie feminina atat, in fapt ele au iubiti badboys iar cand aud de virgini fug sau le baga in zona prieteniei
"Virginitatea e un bonus, nu un impediment."
Cati virgini ai avut de stii cum sta treaba cu ei?!
E virgin, super, voi fi prima, va fi un moment special si de neuitat, ma iubeste si nu vrea doar sex ( asta daca nu e atat de idiot incat sa isi faca iubita doar ca sa se dezvirgineze si dupa sa ii spuna bye)
vs
Nu cred ca niciuneia ii plac virginii in mod categoric.
fata nu juca teatru, nu e nici o imaginatie a mea, se poate vedea, ti am dovedit asta
Probabil ca pe aici sunt mulți oameni cu prea mult timp liber dar și un număr rezonabol de oameni care habar n-au ce tastează.
Înțeleg ca sunt mulți utilizatori tineri care au impresia ca exista legi universale ale atracției, tinute sub cheie de cei inițiați. Oameni care cred ca exista o formula sa te prinzi dacă don'soara pe care-o vezi zilnic în stația de autobuz te place, sau cum sa te imbraci/ ce trăsături sa etalezi ca să fii mai atractiv/a. Sau ce preferințe are sexul opus încât sa mergi pregatit/a la prima întâlnire.
Realitatea e ca fiecare om e diferit, exista asemănări între noi ca suntem din aceiași rasa dar nu potisa aplici aceiași măsură tuturor și sa enunti o lege cuprivire la cum sta treaba.
Exista tipe care prefera virgini, exista tipe care prefera tipi experimentați. Există tipi careprefera sâni mari și tipi care prefera sâni mici. Nu exista reguli general valabile.
Sincer, cred ca mai frustrate sunteți voi. Nu ați reușit sa găsiți un tip ca lumea, și va băgați la virgini cu chestii de genul,, nu voi fi doar un numar’’sau,, voi fi prima lui fata’’. Chiar dacă e virgin de la prima pana la a zecea nu durează prea mult! Așa ca poți sa fii numărul 1 din 100, ca oricum același lucru e. Și dacă ești prima ce? Virginitatea nu e oricum mare lucrur.
Se pare ca a devenit un trend, tot mai multe fete vor sa fie sefe!
Oricum de cand e lumea, femeia acondus din umbra, acolo unde au libertate(exclus cele din religile gen musulmana)) fetele aleg ce vor, dar sunt situatii si situatii, stii tu unnele din interes cele care isi permit de placere si tot asa.
În general fetele vor ca el sa aibă mai multa experienta dar pana la urma toți am fost prima data virgini, nu i asa? Deci oricine începe la un moment dat viata sexuala și probabil ca prima data de regula se întâmplă să o faca cu parteneri mai experimentați decât ei. Mai sunt cazurile când amândoi sunt virgini și învață (experimentează) împreună
Virginitatea e ceva ce o au toți înainte de începe viata sexuala, logic,, nu e nici un bonus, sau un minus, în ziua de azi putini rămân cu prima iubire, și dacă rămân foarte bine dacă rămân cu alt partener, la fel foarte bine, viata e făcută sa o trăiești asa cum e ea, sa evoluezi ca om, sa înveți cat mai multe, chestia cu virginitatea e mult prea discutata, pentru unii e un bonus pentru unii e un minus, în realitate nu e nimic de genul e doar o chestie fizică, sentimentele, caracterul și dragostea nu stau în virginitate, nu înseamnă că dacă un om e virgin e mai bun ca altul din punct de vedere moral dar nici nu înseamnă că are vreun defect. Problema e că unii se simt frustrați că sunt virgini iar alții încearcă să le ridice statuie sau îi critică pe cei ce nu mai sunt. Sa fim serioși nu e vorba despre asta, e vorba de a avea un partener de viață, unii își găsesc mai greu alții mai ușor., unii prefera să aștepte alții prefera să experimenteze
Mie imi este complet indiferent. Conteaza personalitatea. Daca el e virgin si e disperat sa faca sex de la primele intalniri mi se face scarba sincer. Dcaa nu e virgin si tot asa e disperat tot mi se face sila. In ziua de azi chiar nu mai sta nimeni sa se cunoasca asa cat de cat inainte sa sara in pat? Poate eu sunt aia ciudata...cine stie.
Ți se pare ca sunt agitata? Sau e ceva nou pentru taine sa vorbești cu cineva care nu injura nici de mama nici de tata? Dar na, asta e, creierul e ceva cu (.) care nu am fost toți înzestrați. Ma cam amuza discuția asta, și eu sunt aia frustrata? Nici nu prea as avea de ce, adica viața mea e mai mult decât buna și nu are rost sa mint de îngheață apele ca vai ce ador eu baietii virgini, ca nu voi fi doar un număr și bla bla bla! Poți sa fii doar un număr oricand! Așa cum și el poate fi pentru tine!
RAY întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: