Daca poti combina-te cu oricare molecula vrei, si cu ma-sa poate o faci geloasa, sau ce vrei sa demonstrezi?
Este bine sa te combini cu colega ei, va fi foarte invidioasa chiar daca nu te iubeste.
Dc sa te combini cu o colega de a ei?
Ca sa o faci geloasa? O vei face sa sufere si daca tii la ea nu ar fi bn.Asta e daca v-ati despartit viata merge inainte fara a face lumea sa sufere.Bafta!
Nu, e o prostie sa incerci sa o faci geloasa sau ceva, stii de ce? mai rau iti faci tie daca ei nu ii pasa, si atata timp cat incerci sa o faci geloasa ea va stii ca iti pasa de ea. Ideea este sa incerci sa iesi mult cu prietenii, sa cauti alta fata de care sa te atasezi si sa o uiti, la 2 luni nu e asa greu, eu am avut o relatie de 1 an jumate si asa am facut, si pentru mine a inceput sa functioneze, pentru tine sigur va merge, ca sa o uiti iti trebuie o ocupatie non-stop
Pai nu are sens ce vrei sa faci, tu ai zis ca doresti sa o uiti, nu sa o faci geloasa.Indiferent ce motiv ati avut pentru care v-ati despartit, ei ii va fi foarte dureros daca te va vedea asa deodata cu o colega de a ei de clasa... daca nu va impacati timp de undeva o luna, poti sa te cuplezi cu colega ei, dar oricum incearca sa vorbesti cu ea si sa-i zici ca o iubesti si ca despartirea voastra a fost o prostie
Bafta :**